Bilgilendirme #Ankara Tomris Ocak İtibari ile Yeni Hizmetleri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba Arkadaşlar.

@TOMRİS hanımın teknolojik aletlere ulaşımı kısıtlı olduğu için benden rica etti,

İşte Tomris hanımın mesajı ve tanıtım videosu.

TOMRİS' Alıntı:
Ocak itibari ile yepyeni konseptimle yepyeni hizmetlerim ile karşınızdayım,
Profesyonel olarak an itibari ile Tıbbi, Rahatlama, Bölgesel, Cinsel Masaj hizmetleri vereceğimi sevinçle duyururum.

Bu hizmetlerime Cinsel Birliktelik Dahil DEĞİLDİR.

Cinsel Birliktelik isterseniz eğer MASAJ hizmetime ek olarak satın alabilirsiniz.

Yeni konseptimle ve hizmetlerimle tam bir geyşa hizmeti sunacağımdan şüpheniz olmasın.

Görüşme ücretlerimi ve diğer detayları en kısa sürede sizler ile paylaşacağım.

Sevişmek üzere.

Tomris.
Ekli dosyayı görüntüle tomris.mp4

Durum
Sosyal Coin
8,710
wayy wayy 👌🏻 merdivendeki pozda kaldım ben 😵‍💫😵‍💫 sen öyle dur ben arkanda olayım 🫠 artık bi merdiven fantazisi şart oldu 👅

Hayırlı olsun @TOMRİS hanım 😁👍🏻🧿

Çikiletamızı elimize alıp geliriz artık gelebilirsek 🤷🏻‍♂️ kötüsün yinede 🥹😂

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Hayırlı uğurlu olsun @TOMRİS bebeğim😘😘😘

Rica ederim @Thorrr BEBEYİM ne zaman görüşüyoruz ?

Ulen zibilyon kere dedim şu yanıtla cevapla da az temkinli davranın diye, yeminlen bir gün birinize randevu verip bütün stresimi üzerinde atarım bak ciddiyim :)

Durum
Sosyal Coin
8,710
Rica ederim @Thorrr BEBEYİM ne zaman görüşüyoruz ?

Ulen zibilyon kere dedim şu yanıtla cevapla da az temkinli davranın diye, yeminlen bir gün birinize randevu verip bütün stresimi üzerinde atarım bak ciddiyim :)
Beline kuvvet şekerim derim bende sana o zaman @Deadpool 🤣🤣

Kızdırmayınnnn ulen adminimi iyi okuyun iyi anlayın ona göre yazınnn 👅😂

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
wayy wayy 👌🏻 merdivendeki pozda kaldım ben 😵‍💫😵‍💫 sen öyle dur ben arkanda olayım 🫠 artık bi merdiven fantazisi şart oldu 👅

Hayırlı olsun @TOMRİS hanım 😁👍🏻🧿

Çikiletamızı elimize alıp geliriz artık gelebilirsek 🤷🏻‍♂️ kötüsün yinede 🥹😂
Sağolun @Moria bey yükseltiyorsunuz beni durduk yere 😚😚😚🔥🔥😈

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Sağolun @Moria bey yükseltiyorsunuz beni durduk yere 😚😚😚🔥🔥😈
Fazla yükselme yerler yaş 🤔 pardon taşşş 😬 animallah düşersen filan toton acır 👅😂🫵

Ben istanbuldayım canım gelene yokta demiyorum 😉 👅🤣

Gelll gelll Tomrisim gelll sana sarılayım geelll , gell gelll Tomrisim gellll , gelllde sevişelim gellll 🤪😜😋

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: TOMRİS ve Thorrr
Durum
Sosyal Coin
8,003
Aaa neler duyuyorum demeyeceğim aylar önce kulağıma fısıldamıştın zaten 😍 Bir hayalini daha gerçekleştirdin diyebiliriz , Hayırlı olsun güzel Hatun :') Hizmet budur 🥳 @TOMRİS

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
5,936
Heyecanla beklediğim en yakın zamanda sevişmek üzere 😈😈❤️😘
Hayırlı olsun

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
612
@TOMRİS bir an heyecanlandım, muhteşem kalçalarınla hayal ettiğimiz o "özel hizmet" mi açıldı diye:devilish:. ama değilmiş. canın sağolsun:confused:. başarıların daim olsun ;)

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
40,613
@TOMRİS bir an heyecanlandım, muhteşem kalçalarınla hayal ettiğimiz o "özel hizmet" mi açıldı diye:devilish:. ama değilmiş. canın sağolsun:confused:. başarıların daim olsun ;)
O haberi bekleyen sadece siz değilsiniz emin olun buraya yazmayan o kadar kişi bekliyor ki beni tanıyıp benle görüşen…Sayısını tahmin bile edemezsiniz.😁Ama bahsettiğiniz hizmet şekli bana göre değil. O yüzden o haber belki gelir diye hiç umutlanmayın 😁😂

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: spotify55, Moria 🦈 ve hakkinen
Durum
Sosyal Coin
40,613
Aaa neler duyuyorum demeyeceğim aylar önce kulağıma fısıldamıştın zaten 😍 Bir hayalini daha gerçekleştirdin diyebiliriz , Hayırlı olsun güzel Hatun :') Hizmet budur 🥳 @TOMRİS
Evet tatlım benim adım Tomris ben yaparım 😂 ayrıca yaptım seni de beklerim 🥰 sen hala beni özlemedin mi ya?

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2 ve albert
Durum
Sosyal Coin
6,741
Hayırlı Olsun @TOMRİS Ankara'nın soğuk havasına maruz kalan bizler için senin ellerinden sıcacık masaj çok iyi gelecektir diye düşünüyorum 😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
40,613
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yarkan
Durum
Sosyal Coin
40,613
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza istanbula geldiğinizde görüşmek isterim
Geçen ay istanbuldaydım zaten duyurusunda yapmıştım 😀 kısmet diyelim artık Ankara’dan sıra kalırsa belki gelirim yolum düşer☺️ Yine de teşekkür ediyorum yolunuz düşerse Ankara’ya beklerim 🙏🏻🌸 sevgiler ♥️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: YufkaYürekli27
Durum
Sosyal Coin
1,830
Geçen ay istanbuldaydım zaten duyurusunda yapmıştım 😀 kısmet diyelim artık Ankara’dan sıra kalırsa belki gelirim yolum düşer☺️ Yine de teşekkür ediyorum yolunuz düşerse Ankara’ya beklerim 🙏🏻🌸 sevgiler ♥️
Evet görmüştüm ben müsait olamadım malesef :) daha sonra kısmet olursa inşallah

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
1,161
Beyefendicim özür dilemeniz bişey ifade etmiyor.Herkesin kişiliği farklı. Ben birkez irite olduktan sonra milyonda verseniz görüşmem.Başka partner arkadaşları değerlendirebilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Keyifli forumlar dilerim.
Haklısınız kendimi yanlış ifade ettim ama güzelliğiniz den ve sıcak kanlı samimiyetinizden dolayı rica ediyorum son bir şans istiyorum sizden Tomris hanım lütfen

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,161
Beyefendicim özür dilemeniz bişey ifade etmiyor.Herkesin kişiliği farklı. Ben birkez irite olduktan sonra milyonda verseniz görüşmem.Başka partner arkadaşları değerlendirebilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Keyifli forumlar dilerim.
Tomris hanım son bir şans rica ediyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,161
Tomris inan çok üzgünüm sizi kırdığım için ama son olarak bakarmisiniz konuşalım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,677
Hayalinin gerçekleşmesine az kalmış 🧿 kolaylıklar güzel kadın ve bol kazanç dilerim 💯, senin daha farklı hayalleri gerçekleştirip, gelecekte daha başka yerlerde göreceğimizi düşünüyorum tatlım🔥

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
1,161
Merhaba Tomris hanım son olarak konuşalım rica ediyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
612
O haberi bekleyen sadece siz değilsiniz emin olun buraya yazmayan o kadar kişi bekliyor ki beni tanıyıp benle görüşen…Sayısını tahmin bile edemezsiniz.😁Ama bahsettiğiniz hizmet şekli bana göre değil. O yüzden o haber belki gelir diye hiç umutlanmayın 😁😂
hayat bu belli olmaz. "asla olmaz" dememelisin :LOL: 😘 :devilish:

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
40,613
Hayalinin gerçekleşmesine az kalmış 🧿 kolaylıklar güzel kadın ve bol kazanç dilerim 💯, senin daha farklı hayalleri gerçekleştirip, gelecekte daha başka yerlerde göreceğimizi düşünüyorum tatlım🔥
Canım canım canım çok teşekkür ediyorum biliyorsun bekleniyorsun ♥️🔥

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Mert_2023
Durum
Sosyal Coin
40,613
Fazla yükselme yerler yaş 🤔 pardon taşşş 😬 animallah düşersen filan toton acır 👅😂🫵

Ben istanbuldayım canım gelene yokta demiyorum 😉 👅🤣

Gelll gelll Tomrisim gelll sana sarılayım geelll , gell gelll Tomrisim gellll , gelllde sevişelim gellll 🤪😜😋
Totom önemli biliyorsun 😂😂😂😂😂😂😂

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye