Ankara Suit Tavsiyesi

Durum
Sosyal Coin
19,466
Her şey, tüm aksiyon çift kişilik koltukta başlıyor benim için. Çift kişilik koltuk önemli, yan yana oturulduğu için. Otellerde çift kişilik koltuğun denk gelmesi tamamen şans. Bu yüzden suitler öncelikli tercihim.
İstanbul'da birçoğumuzun bildiği, Anadolu yakasındaki ismi TPA, Avrupa yakasındaki ismi ise TPF bu ihtiyacı fazlasıyla gideriyor; gayet temiz ve kullanışlı.
Ancak Ankara'da beğendiğim bir yer bulamadım. Temizlik konusunda fazla hassasım. Geçenlerde bilinen bir yer olan RS'i kullandım ama hiç beğenmedim.
Özellikle Ankara'da yaşayan arkadaşların suit tavsiyelerini bekliyorum.
Teşekkürler 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, acrazyturk2 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
4,672
Her şey, tüm aksiyon çift kişilik koltukta başlıyor benim için. Çift kişilik koltuk önemli, yan yana oturulduğu için. Otellerde çift kişilik koltuğun denk gelmesi tamamen şans. Bu yüzden suitler öncelikli tercihim.
İstanbul'da birçoğumuzun bildiği, Anadolu yakasındaki ismi TPA, Avrupa yakasındaki ismi ise TPF bu ihtiyacı fazlasıyla gideriyor; gayet temiz ve kullanışlı.
Ancak Ankara'da beğendiğim bir yer bulamadım. Temizlik konusunda fazla hassasım. Geçenlerde bilinen bir yer olan RS'i kullandım ama hiç beğenmedim.
Teşekkürler 🙏
Hocam en çok dikkat ettiğim seçenek aynı görüşte olan tek ben değilmişim otel tercih etmem de oda da iki kişilik koltuk olması en baş tercihimdir çünkü aksiyon otururken dokunmalarla başlıyor ee karşılıklı oturma da bu mümkün olmuyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT ve acrazyturk2
Durum
Sosyal Coin
4,672
Teşekkürler 🙏
Tpa, tpf rastlamadım bilgilendirmisiniz

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye