Ankara seans ücretlerinin artış hızı

Durum
Sosyal Coin
6,072
Son zamanlarda seans ücretlerinin 2 ye 3 e birden katlaması benim mi dikkatimi çekiyor
Ve bu ücretler aynı anda güncelleniyor
Yeni gelen bayanların seans ücret talepleri 3 bine kadar çıkmış durumda
Bir seans için bu ücretin karşılığında nasıl bir hizmet verilebilir anlayamıyorum

Durum
Sosyal Coin
3,684
Son zamanlarda seans ücretlerinin 2 ye 3 e birden katlaması benim mi dikkatimi çekiyor
Her 2 3 aylık dönemlerde bir periyodik aynı konudan sitem postları açılıyor. Size bir pembişin kiradır, ikramlarıdır, temizlik eşyalarıdır, kendi zamanından size ayırmasıdır vs diye masrafları saymak istemiyorum malum avukat ilan edilebiliriz.
Sadece şu cümlenize ithafen bir soru sormak isterim
Bir seans için bu ücretin karşılığında nasıl bir hizmet verilebilir anlayamıyorum
Geçen sene 3 liraya yediğin simidi şimdi 10 liraya yiyorsun diye ekstra bir lezzet mi bekliyorsun?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: demir_duman, house ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
7,476
O paralara 1 manken gibi boyu uzun
Güzel bi bayan olacak
Yaşını doğru söyleyim 26 veya 27 gibi olacak üstü olmayacak
Ve tam bi hizmet verecek
O parayı haketmek için buşartlara uyuyormu sizce bence hayır

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: leitekaka, kuzey301 ve hani1
Durum
Sosyal Coin
15,253
Enner valencia da 3 milyon euro aldı karşılığını verebildi mi? Tanıtımında yazan hizmetleri yerine getirdiği sürece istediği ücreti yazar eğer yerine getirmiyorsa gelip bildirirsiniz gereken yapılır. Bu tarz polemik oluşturacak konular ile bir sonuca varılmıyor.

Durum
Sosyal Coin
4,314
Bir garsonun amelenin günlük yevmiyesi 750-1000 tl olmuş bu kadınlar bizi evlerine vücutlarına kabul ediyorlar bize bedenlerini teslim ediyorlar herkezin ederi kendi biçtiği kadardır yorum yapmak dahi kimsenin haddine değildir tercih edersin etmezsin sadece bu karar sana kalmış diğer bir yandan profesyonel olarak bakarsan bu sitedeki bayanları fiyat performans açısından değerlendirebileceğim pek çok kriter var ama harici de aynı praları isteyip kamikaze ihtimaliyle karşı karşıyasın

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Enner valencia da 3 milyon euro aldı karşılığını verebildi mi? Tanıtımında yazan hizmetleri yerine getirdiği sürece istediği ücreti yazar eğer yerine getirmiyorsa gelip bildirirsiniz gereken yapılır. Bu tarz polemik oluşturacak konular ile bir sonuca varılmıyor.
👏🏼 tebrikler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Dolardan hızlı yükseliyor mübarekler 🥶 Katılıyor ve bir standart olması görüşündeyim
Nasıl bir standart olucak onlar bizden standart olmamızı istiyormu kimimiz kel kimimiz şişman kimi ter kokar ama kimi kıvanç tatlıtuğ kimse kimeseye mahkum değil

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Açık konuşmak gerekirse bu durumdan alakam olmamasına rağmen bende rahatsızım.

Geçen gün ilginç bir sohbet geçti bir partner ile aramda, yani Ankara piyasası bu ekonomik gerginlikle %50 - %75 oranında zam geldi ama şu an İstanbul piyasasının üzerine çıkma durumu söz konusu.

Bu konu hakkında yorum yapmak doğru değil ama en demokratik çözüm bütçenizin üzerinde ise partner görüşmeyin. Yani son zamanlardaki fiyatlara ağzım açık bakıp kalıyorum ve bu paralara rağmen forumun ilan parasını ödemekte sorun yaratan partnerleri de görünce bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum.
Dediğim gibi bütçenizi aşıyorsa görüşmeyin. Partnerlerde bundan etkilenirse zaten gerekli fiyat güncellemesini yaparlar yada yapmazlar.
Çünkü bu fiyat konusu tamamen partnerin bileceği iştir. Yani kimseye şu fiyat olsun bu fiyat olsun gibi bir şey söylemek mümkün değil, kimisi 20 bin kira ödüyor kimisi 10 bin yani ona göre bir denge vardır, sizin de cebinizin dengesini aşıyorsa bu partnerler görüşmeyip alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Ama haklı olduğunuz konu 2 hatta 3 katına çıkmış durumda Ankara piyasası.

Durum
Sosyal Coin
1,760
Ankara
İklimi bozkır mıydı ?
Benmi öyle hatırlıyorum
Olmuyor
Olamıyor
Fiyatlar haddinden fazla yüksek
Herkesin gideri var o doğru ; o zaman direkt yüzde 100 mü artması gerek ?
Fiyatların artması başka artış hızı daha başka konu
Ankara’da bulunan arkadaşların durumu zor
Daha evel başka forumda da konuşuldu
Benimde bir teklifim olmuştu hatta
Ama hiçbir ilerleme olmadığı gibi ; şikayet eden tarafa karşı duranlar yine olmuştu
Hepinizin gönlüne göre versin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: leitekaka, enes0606 ve Enner Valencia
Durum
Sosyal Coin
6,072
Ankara
İklimi bozkır mıydı ?
Benmi öyle hatırlıyorum
Olmuyor
Olamıyor
Ama hiçbir ilerleme olmadığı gibi ; şikayet eden tarafa karşı duranlar yine olmuştu
Bazı arkadaşlar öyle bir savunuyor ki çok kolay kazanıyorlar sanırım seansına 3 bin isteme gerekçelerine kuruyemiş falan diyo gelmiş bana masrafını savunurken ,tek seansın ne masrafı olabilir 3 bin TL fiyat verebilecek ,kaç dakika sürüyor en babası

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve kuzey301
Durum
Sosyal Coin
37,725
Adam 35 gol falan atmıştı galiba, bence vermiştir karşılığını :D
Konuya gelirsek de, yıllardan beri düşüncem sabit: Bana pahalı geliyorsa bütçe olarak, gitmem, bu kadar basit. Buna rağmen, o pahalı hizmet veren partnerler halen yeterli müşteri bulabiliyorsa, biz yanlış yerdeyiz demektir, doğru mecraları keşfetmek de yine bizim elimizde 🙋‍♂️

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Ankara
İklimi bozkır mıydı ?
Benmi öyle hatırlıyorum
Olmuyor
Olamıyor
Bakın fiyatların haddinden fazla yüksek olması kimseyi bağlamaz yine diyorum bu bir sektör ve hizmeti veren insan yani kimisi bana 1 yeter der kimisi ben bunu yapıyorsam 3 isterim der o onun bileceği iş, masraflar buna etken, ekonomi ülkedeki gidişatı belli yani derdim fiyatların yüksek olması yada hızlı bir şekilde yükselmesi değil, bunu ayak uyduramıyorsanız görüşmeyin yani burada toplanıp kızlar fiyat indirsin diye bir kampanya yapamayız, onun bedeni onun kararı, senin cebindeki yetmiyorsa yetene git diyorum bende arkadaşlara ama duruma karşı tabi ki genel bir rahatsızlık var.

Bazı arkadaşlar öyle bir savunuyor ki çok kolay kazanıyorlar sanırım seansına 3 bin isteme gerekçelerine kuruyemiş falan diyo gelmiş bana masrafını savunurken ,tek seansın ne masrafı olabilir 3 bin TL fiyat verebilecek ,kaç dakika sürüyor en babası
Tamamda yinelemiş olacağım kendimi bu onun bedeni onun kararı yani bu hizmeti vermek istiyorsa biz cebimize oda gelen müşterisine bakacak ona göre karar verecek.

Ben plus üyeliğe 500 istiyorum çünkü dediğim gibi bu ortam platform para kazanmak maksatlı kurulmadı ama elit olmak isteyen, ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen foruma maddi manevi destek olmak isteyen gönderiyor her birine tek tek teşekkür ederim tekrar ama şimdi bana 500 çok 300 yap tekrar derseniz o benim bileceğim iş ödeyip ödememekte sizin bileceğiniz iş.

Plus üye olmazsanız benimde plus üye ihtiyacım varsa ben aksiyon alırım, partner de fiyatlardan ötürü etkileşimi azalırsa isterse aynı fiyattan görüşür isterse düşürür, ama ortada bir gerçek var anormal bir şekilde yükseldiği ortada...

Durum
Sosyal Coin
22,661
Bakın fiyatların haddinden fazla yüksek olması kimseyi bağlamaz yine diyorum bu bir sektör ve hizmeti veren insan yani kimisi bana 1 yeter der kimisi ben bunu yapıyorsam 3 isterim der o onun bileceği iş, masraflar buna etken, ekonomi ülkedeki gidişatı belli yani derdim fiyatların yüksek olması yada hızlı bir şekilde yükselmesi değil, bunu ayak uyduramıyorsanız görüşmeyin yani burada toplanıp kızlar fiyat indirsin diye bir kampanya yapamayız, onun bedeni onun kararı, senin cebindeki yetmiyorsa yetene git diyorum bende arkadaşlara ama duruma karşı tabi ki genel bir rahatsızlık var.

Tamamda yinelemiş olacağım kendimi bu onun bedeni onun kararı yani bu hizmeti vermek istiyorsa biz cebimize oda gelen müşterisine bakacak ona göre karar verecek.

Ben plus üyeliğe 500 istiyorum çünkü dediğim gibi bu ortam platform para kazanmak maksatlı kurulmadı ama elit olmak isteyen, ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen foruma maddi manevi destek olmak isteyen gönderiyor her birine tek tek teşekkür ederim tekrar ama şimdi bana 500 çok 300 yap tekrar derseniz o benim bileceğim iş ödeyip ödememekte sizin bileceğiniz iş.

Plus üye olmazsanız benimde plus üye ihtiyacım varsa ben aksiyon alırım, partner de fiyatlardan ötürü etkileşimi azalırsa isterse aynı fiyattan görüşür isterse düşürür, ama ortada bir gerçek var anormal bir şekilde yükseldiği ortada...

Geçen gün ilginç bir sohbet geçti bir partner ile aramda, yani Ankara piyasası bu ekonomik gerginlikle %50 - %75 oranında zam geldi ama şu an İstanbul piyasasının üzerine çıkma durumu söz konusu.

Bu konu hakkında yorum yapmak doğru değil ama en demokratik çözüm bütçenizin üzerinde ise partner görüşmeyin. Yani son zamanlardaki fiyatlara ağzım açık bakıp kalıyorum ve bu paralara rağmen forumun ilan parasını ödemekte sorun yaratan partnerleri de görünce bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum.
Dediğim gibi bütçenizi aşıyorsa görüşmeyin. Partnerlerde bundan etkilenirse zaten gerekli fiyat güncellemesini yaparlar yada yapmazlar.
Çünkü bu fiyat konusu tamamen partnerin bileceği iştir. Yani kimseye şu fiyat olsun bu fiyat olsun gibi bir şey söylemek mümkün değil, kimisi 20 bin kira ödüyor kimisi 10 bin yani ona göre bir denge vardır, sizin de cebinizin dengesini aşıyorsa bu partnerler görüşmeyip alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Adminim Ankara için doğru tespit.... Şahsi düşüncem bir iki tık fazla Ankara piyasası. Ne diyelim Ankara piyasası...Arz talep meselesi.... Şahsen ben İstanbul dan yana kullanıyorum çoğu zaman tercihimi... Herkesin işi gücü yerinde olsun..... Ankara dan saygılar ve selamlar....

Durum
Sosyal Coin
1,760
benim cebimde yok - gitmiyorum
bu işin çözümü bu
hepinize başarılar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,244
Burada pavyon kültürünün bir etkisi olabilir mi? Ankara erkeklerinin pavyon ortamlarında görüşme ücretlerinin kat be katını tek gecede harcadığı söylenir durur. Bu bilgi doğrudur yanlıştır bilemem ama şayet doğruysa Ankaralı pembişler de bahsettiğiniz rakamlara rahatça partner buluyor olabilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,925
Ankara piyasası ortak kanıya göre biraz yukarda. Ama talep var ki yukarı yönlü büyüyor. Birde pembişler fiyat arttırımı yaptıktan sonra işleri olumsuz etkilense bile aşağı yönde güncellemeleri bir huzursuzluk yaratacağı kanısında oluyorlar sanırım.

Eklemek istediğim birde şu konu var. Hiç bir görüşmede pazarlık yapılması taraftarı değilim. Neyse odur denir. Ama bu konuyu suistimal eden bir çok kişi var ne yazıkki. Pazarlık etmek bana ters olduğu halde pazarlığa yönlendiriyor insanı.

Sizler daha tecrübeli hiç. Lütfen düşünceleriniz ile yön verin benim gibilere. Pazarlık olmalı mı olmamalı mı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,578
Konuyu okuyunca genel olarak ülkemizdeki ekonomik durumun kötü gidişatına binaen aklıma Ferhan abinin oyuna parçası geldi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: plebia
Durum
Sosyal Coin
7,476
Bir garsonun amelenin günlük yevmiyesi 750-1000 tl olmuş bu kadınlar bizi evlerine vücutlarına kabul ediyorlar bize bedenlerini teslim ediyorlar herkezin ederi kendi biçtiği kadardır yorum yapmak dahi kimsenin haddine değildir tercih edersin etmezsin sadece bu karar sana kalmış diğer bir yandan profesyonel olarak bakarsan bu sitedeki bayanları fiyat performans açısından değerlendirebileceğim pek çok kriter var ama harici de aynı praları isteyip kamikaze ihtimaliyle karşı karşıyasın
Sende paranı veriyorsun bedava vermiyorlar .sanki bedava gibi yazmışın

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kuzey301
Durum
Sosyal Coin
12,026

Ev kiralarinin en fazla arttığı yer Ankara bu arada geçen hafta haber siteleri de yayınlamıştı. Şahsen kamikazeye daha azını verip dolandırılma riskini goze almaktansa bu paralari kendime saygımdan vermeyi tercih ederim.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Sende paranı veriyorsun bedava vermiyorlar .sanki bedava gibi yazmışın
Ahmet seni zorla mı çağırıyorlar kardeşim ? yani kadın 5000 ister cebinde 3000 bin var ne yapacaksın ? 3000 teklif edeceksin kabul ederse görüşürsün etmezse 3000 e bakarsın yani kimse zorunda ve mecbur değil konuştuğumuz konuda aslında pahalı olması fiyatlar yüksek bunu kabul ediyoruz ama indirim yapmak zorunda değil kimse

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xxxxxxxxxxxx, Hawkeye ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Konuya gelirsek de, yıllardan beri düşüncem sabit: Bana pahalı geliyorsa bütçe olarak, gitmem, bu kadar basit. Buna rağmen, o pahalı hizmet veren partnerler halen yeterli müşteri bulabiliyorsa, biz yanlış yerdeyiz demektir, doğru mecraları keşfetmek de yine bizim elimizde 🙋‍♂️
Konuya farklı bir açıdan bakacak olursak tüccar olan zümre bilir ki ; “Her malın bir alıcısı vardır ve ona göre talep oranı , ona göre kârı vardır ”

Şimdi işin buradaki konumuna gelecek olursak her bayanın farklı bir hizmeti ve de ona biçtiği bir ücreti vardır , kimisi der ki benim evim vasat , performansım normal gelenler çok büyük beklenti içine girmesin 1x ücretim ile ortamda bulunup ona göre müşteri kitlem ile hizmet verip devam edeyim , bi diğer bayanda evimde en güzel ortam var hizmetimden çok eminim , performansım ile uçururum benim hakkım 3x gelenide mutlu eder devamlı beni tercih etmesi için elimden geleni yaparım vs vs der, az olsada bir gurup bayan hiç incall yapmam direkt outcall görüşür fiyatımı orta seviyede 2x tutarım günde 1 ve ya 2 görüşme ile yoluma bakarım vs ..

Biri günde iki , üç görüşme alır yoluna devam eder öteki tek görüşme ama dolu dolu geçirtmeye odaklıdır diğeri ortama göre outcall yaptığı görüşmede karşı tarafın hâl ve hareketlerine göre aksiyon alır …

Halihazırda ortamda bu tarz bayanların bir zümresi bulunmakta ve de bütçemize göre hangisini tercih edip etmeyeceğimiz bize kalmış..

Yani işin gerçeği ne beklediğimiz ne almak istediğimiz ve de ona ayıracak bütçemizin olup olmadığıdır ; atıyorum formu iyice irdeleyip çok detaylı incelediğiniz zaman hem Ankara hem İstanbul için bütçemize uygun ve ya yakın birileri var ama beklentimizi karşılar karşılamaz o size kalmış ..

Durum
Sosyal Coin
1,375
Çok haklı çok doğru bir karar olur bütçenizi aşıyorsa gitmeyin yani kimse size zorla gel demiyor neticede, gel diyorsa da bütçenizi söylersiniz kabul eder etmez o ayrı konu .)
Üstad partnerler pazarlığa çok mesafeliler gördüğüm kadarıyla. Ama şu yazın içime kurt düşürdü 🤔

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,476
Bu sektör yürüyorsa sizlerin bizlerim sayesinde yürüyor pahalı geliyor gitmem mantığı ile düsünürsen kimse gitmez.Kımse gitmeyince bu bayanlar ekmek kazanabilirmi sonuçta bu işten ekmek yiyorlar kimse gitmese mantiğı ile yürümüyor işte bu iş işte .

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Bu sektör yürüyorsa sizlerin bizlerim sayesinde yürüyor pahalı geliyor gitmem mantığı ile düsünürsen kimse gitmez.Kımse gitmeyince bu bayanlar ekmek kazanabilirmi sonuçta bu işten ekmek yiyorlar kimse gitmese mantiğı ile yürümüyor işte bu iş işte .
E ama pahalı geliyor, ne yapabilirim ki? Zevk için gidip kredi mi çekeyim? 🤷‍♂️

Durum
Sosyal Coin
6,557
Hangi kızın hangi fiyatı istediğine karışma hakkımız kesinlikle yok fakat gidilen noktaya baktığımda benim gördüğüm somut şeyler :

1_ Erkekler kendi aralarında WP, TG grupları kurup forum dışı paylaşımları oraya taşımaya başladılar. Bazıları masaj grubu, bazıları forum dışı, fiyatı daha az ve memnun kalınan kızların paylaşıldığı gruplar v.s.

2_ Forumda yeni konulara baktığımda eskiden yeşil referanslar çoğunluktayken artık bol bol kızların tanıtımı ya da genel sohbet olduğunu görüyorum sanki.

Sadece bir kaç örnek:
4qqcr19.png

etgy2o1.png

Ha ne olur su akar yolunu bulur bir şekilde ama bu güzel forum işlevsiz kalırsa en çok üzülenlerden biri de ben olurum muhtemelen 🖐

Durum
Sosyal Coin
22,661
Ankara için şunu söyleyebilirim. Forum her zaman için güvenli liman. Referanslarımız mevcut. Bir de ben evimde ağırlıyorum. Ankara da incall gitmiyorum. Otel tercih etmiyorum. Forumda bu konuda çoğu zaman sorun yaşamadım. Bir kez bir partnerla 4 saat otel görüşmesi yaptım İstanbul'dan. Ama dediğiniz gibi forum dışı çevremizde var. Oradan da referanslı görüşmeler yapılıyor. Baktığımız kriterler belirli. Beğeni ve çok yüksek olmayan tarifeler tercih ediliyor. Forum sigortadır. İstanbul'dan ve diğer illerden davet ettiğimiz partnerlar referans alarak, görüşmeyi kabul ediyorlar. Zaten bu görüşmelerde uzun süreli ve gecelik. Özellikle yeni gelen arkadaşlara tek tavsiyem. Forum harici bilmediğiniz kişilerle görüşürken dikkatli olun, dolandırılmayın......

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Leonalone
Durum
Sosyal Coin
680
Ankara piyasası ortak kanıya göre biraz yukarda. Ama talep var ki yukarı yönlü büyüyor. Birde pembişler fiyat arttırımı yaptıktan sonra işleri olumsuz etkilense bile aşağı yönde güncellemeleri bir huzursuzluk yaratacağı kanısında oluyorlar sanırım.

Eklemek istediğim birde şu konu var. Hiç bir görüşmede pazarlık yapılması taraftarı değilim. Neyse odur denir. Ama bu konuyu suistimal eden bir çok kişi var ne yazıkki. Pazarlık etmek bana ters olduğu halde pazarlığa yönlendiriyor insanı.

Sizler daha tecrübeli hiç. Lütfen düşünceleriniz ile yön verin benim gibilere. Pazarlık olmalı mı olmamalı mı
Talep olmasından değil üstat. Piyasa dolandırıcı escortlardan geçilmiyor. Her taraf dolandırıcı. Bunu bilen talep gören escortlarda fiyatı katladıkça katlıyor. Ben Ankara kadar dolandırıcı escortun bir arada bulunduğu hiçbir yer görmedim.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye