Ankara Rezidans Önerisi

Durum
Sosyal Coin
937
Merhabalar Ankara'da 1 2 gün kalmayı düşünüyorum. Kalldığım süre zarfında da farklı bayanlarla görüşmeyi düşünüyorum. Temiz tercihen jakuzili rezidans tavsiyesi verebilecek olsn var mı acaba?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Psiko0686 ve acrazyturk2
Durum
Sosyal Coin
8,860
Merhabalar Ankara'da 1 2 gün kalmayı düşünüyorum. Kalldığım süre zarfında da farklı bayanlarla görüşmeyi düşünüyorum. Temiz tercihen jakuzili rezidans tavsiyesi verebilecek olsn var mı acaba?
Rezidans olarak frat life var ama apartta kalmani daha cok tavsiye ederim.kizilayda kartanesi hosue son derece konforlu.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Kursad4040 ve Psiko0686
Durum
Sosyal Coin
15,026
Forumda Ankara için Tunalı'daki Reco Suit'in ismini çoğu kez duydum. Resimlerinde gayet güzel duruyor, tüm odalarında jakuzi de var, ancak sitesinde kimlik girişi olmadan odalara misafir kabul edilmediği yazıyor. Daha önce burada kalan arkadaşların yorumları yardımcı olabilir. Biz odaya geçtiğimizde misafirimiz sorunsuzca odaya gelebiliyor mu burada? Ben de Ankara'da şu ana kadar hep incall görüşme yaptım güvenilir bir suit bilmediğim için ama bilen arkadaşlar önerirse burada outcall görüşme yapmayı düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Kursad4040
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye