Ankara otel önerisi

Durum
Sosyal Coin
420
Merhabalar, tecrübeli arkadaşlardan Ankara için otel önerisi alabilir miyim?

Bir de süreç nasıl işliyor bilgilendirebilir misiniz? Daha önce hiç otel deneyimim olmadı. Otele girişte hanımefendiyle mi girmek gerekir yoksa önden odayı kendimiz alıp hanımefendi sonradan mı gelir vs. bilgilendirmelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)

Durum
Sosyal Coin
2,797
Merhaba, öncelikle Hanımefendi ile iletişime geçip;
- "outcall / otel görüşmesi" yapıyor mu?
- Hangi otelleri tercih ediyor?
- Sizin bütçe ve beklentileriniz otelden neler?
- bugün 1.500 TL ile 42.000 TL arasında "4/5 yıldızlı otel seçeneği çok Ankara için..
- Otele giriş, genellikle siz önceden yapıyor ve hanımefendiyi bekliyorsunuz şeklinde olur ve kendisi kaydını geldiğinde yaptırır... (özel durumlar hariç)

*Genel bir bilgilendirme olup; tarafların istek ve talepleri ile buluşma/ görüşme şartları her zaman değişiklik gösterebilir.. (bilgiler tavsiye niteliğindedir) 😊☺️

Durum
Sosyal Coin
9,925
Otel tecrübeleride paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. Ne gibi aksaklıklar oluyor veya sıkıntılar çıkıyor.

Başınızdan geçen olumsuz olumlu durumları anlatabilirsiniz iyi olur

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
420
Anladım teşekkürler. Aslında oteli de hanımefendinin bildiği güvendiği bir yer olarak seçince zaten otomatik olarak belirlenmiş oluyor o halde.

Peki bu gibi 4/5 yıldızlı otelleri 1 günlük tutmak yerine daha kısa süreli tutma imkanımız oluyor mu? (Yani otelin ücretinden oluşan maliyeti düşürmek açısından soruyorum. Bunun yerine hanımefendiyle daha uzun süre görüşmek için kullanılabilir bu bütçe 😁)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Anladım teşekkürler. Aslında oteli de hanımefendinin bildiği güvendiği bir yer olarak seçince zaten otomatik olarak belirlenmiş oluyor o halde.

Peki bu gibi 4/5 yıldızlı otelleri 1 günlük tutmak yerine daha kısa süreli tutma imkanımız oluyor mu? (Yani otelin ücretinden oluşan maliyeti düşürmek açısından soruyorum. Bunun yerine hanımefendiyle daha uzun süre görüşmek için kullanılabilir bu bütçe 😁)
1 günlük parayı ödersin istersen 2 saat sonra çıkarsın orasına kimse karışmaz. Ama saatlik bir ücretlendirme olmaz otellerde günlük olur.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Chandler
Durum
Sosyal Coin
8,710
Merhabalar, tecrübeli arkadaşlardan Ankara için otel önerisi alabilir miyim?

Bir de süreç nasıl işliyor bilgilendirebilir misiniz? Daha önce hiç otel deneyimim olmadı. Otele girişte hanımefendiyle mi girmek gerekir yoksa önden odayı kendimiz alıp hanımefendi sonradan mı gelir vs. bilgilendirmelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)
Bir İstanbullu olarak “Reco suit ” Tunalı Hilmi 😉

Kulakların çınlasın @GÜNEŞ06MERCY 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mertank06, spotify55 ve Chandler
Durum
Sosyal Coin
1,773
Memnun kalırsın üstad öyle kolay kolay her yeri beğenmeyen biri olarak iki defa 6 ay arayla kaldım gayet memnun kaldım odalarda jakuzi tarzı gömme duş teknesi var ama jakuzi değil 👍🏻
merhaba araştırırken gordum mesajınızı hocam görüşmede sıkıntı oldu mu? rezervasyon kısmında bu konuyla ilgili bir uyarı yazmışlar ondan sormak istedim yoksa bende burasını ayarlıyacagım hoş duruyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
merhaba araştırırken gordum mesajınızı hocam görüşmede sıkıntı oldu mu? rezervasyon kısmında bu konuyla ilgili bir uyarı yazmışlar ondan sormak istedim yoksa bende burasını ayarlıyacagım hoş duruyor
Sıkıntı olmuyor tabi pavyondan paçoz bi karakter götürmüyoruz yanımızda 😉 düzgün ,kaliteli , kız arkadaş ayarında bir hamımla gidiyorum ben ..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Yousuffer
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye