Ankara erken boşalma

Durum
Sosyal Coin
350
İlk sex deneyimim olucak çok erken boşalabilirim yardımcı olabilecek biri varmı ücretinde sıkıntı olmaz.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,095
Sabah namazına kalkınca iddaa kuponunun tuttuğunu görüp kendini ödüllendirmek isteyen genç arkadaşım....
Buraya yazarak değil de Ankara'daki partnerlere wp dan msj atarsan daha uygun olur ;)
Çıkmış olduğun bu kutlu yolda birgün muvaffak olacağına inanıyorum. İlk elin günahı olmaz sakin (y)

Durum
Sosyal Coin
4,296
Sabah namazına kalkınca iddaa kuponunun tuttuğunu görüp kendini ödüllendirmek isteyen genç arkadaşım....
Buraya yazarak değil de Ankara'daki partnerlere wp dan msj atarsan daha uygun olur ;)
Çıkmış olduğun bu kutlu yolda birgün muvaffak olacağına inanıyorum. İlk elin günahı olmaz sakin (y)
Ustad içki boğazıma kaçtı allah canını almasın gulmekten

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, lodoslum ve xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
19,466
İlk sex deneyimim olucak çok erken boşalabilirim yardımcı olabilecek biri varmı ücretinde sıkıntı olmaz.
Sevgili Kardeşim,
İlk başlarda olur böyle şeyler, gayet doğal.
Beraberlik esnasında bunu zamana yayarak yönetmeye çalışabilirsin.
Tecrübeli bir partnerle kısa zamanda aşacağını düşünüyorum.
Gazan mübarek ola..:)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: lodoslum
Durum
Sosyal Coin
3,629
Sevişirken boşalmam dayanırım diyosan 🤣 iyi ,yok görür görmez boşalırım dersen 🤣 boşalıp öyle git,ama aynı zevki alamayabilirsin ,

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Sakın boşalma, bu millet yanında (arkanda değil!) diyesim geldi, ama hepimiz bu yollardan geçtik, o yüzden demiyorum 🙋‍♂️ İstanbul olsa adres ümit veren milli takım antrenörü @EBRUSCRT idi, ama Ankara için oranın ağır abilerinden cevap bekleyeceğiz muhtemelen 🤷‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: EBRUSCRT, Londonboy ve lodoslum
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Sakın boşalma, bu millet yanında (arkanda değil!) diyesim geldi, ama hepimiz bu yollardan geçtik, o yüzden demiyorum 🙋‍♂️ İstanbul olsa adres ümit veren milli takım antrenörü @EBRUSCRT idi, ama Ankara için oranın ağır abilerinden cevap bekleyeceğiz muhtemelen 🤷‍♂️
Koyun saymak iyidir atlasın koyunlar geçitten 1 2 3 4 5 6 derken saniyeler dakika dakikaların saat olduğunu gördüm ben ;)

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye