Merhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Beğenenler:
Mevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derimMerhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Mevsim diye biri mi var isim mi yanlış oldu yoksa mevsim burda değil başka platform da ıMevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Melis hanımı mı kastetmiştiniz?Mevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Mevsim hanımın bilgileri var mı burda görmedim herhaldeMevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Özelden vereyimMevsim hanımın bilgileri var mı burda görmedim herhalde
Hayır Mevsim hanım dedim yanlışlık yokMelis hanımı mı kastetmiştiniz?
üstad özelden bana da yazabilirmisin acabaÖzelden vereyim
Banada yazabilir misin?Özelden vereyim
Banada yazabilir misin?
Bana da yazabilir misin ?
Normal üye olduğunuz için yazamaz🙂Banada Banada😀
Kesinlikle @TOMRİS derim başkada bişey dememMerhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Adı üstünde bir de harika ayça var onuda denemeli siniz Beyler hani bana demeye gerek yok kapı gibi duruyor burda 😀😀😀Hahaha Alemsiniz ya sosyal formumuzdakileri tanıyıp bitirdiniz sanki de bana da bana da 🤣🤣🤣🤣 siz mavişlere bayılıyorum ya süpersiniz hepinizi öpüyorum 🤣🤣🤣💋💋💋💋
Mersi şekerim ,kapı tabiri güldürdü biraz beni 😁 💋Adı üstünde bir de harika ayça var onuda denemeli siniz Beyler hani bana demeye gerek yok kapı gibi duruyor burda 😀😀😀
@hakyemefuckyeah Nerelerdesin sen tatlım benim ,özlettin ❤️🔥💋Arkadaşlar, Ankara'nın kraliçesi @Harika Ayça nın ilk mesajda yazılmaması beni çok şaşırttı. Adı gibi Harika ve son derece de delikanlı kızdır
Ankara'da seksin zirvesine çıkmak istiyorsanız, Harika'ya gideceksiniz. Ben iki kere kendisiyle görüştüm ve iki görüşmem de müthişti Ayarlayabilirsem yeni mekanında üçüncü kez gideceğim hatta.
Ankara'ya gidip, Harika'lanmadan dönmeyin. Başınız dönecek
Özelden yazarsanız sevinirimÖzelden vereyim
Teşekkür ediyorum bitanem 💋💃Ankara daki diğer bayanlarla görüşmedim bilmiyorum ama @Harika Ayça ile görüştüm. Bu zamana kadar üzerine kadın tanimadım tanimam da her şeyiyle muhteşem ve hakkını veren harika birisidir. Kendisi @Harika Ayça 😘😘
Mersi şekerim 💋🔥Ankarada görüşebileceğiniz tek gerçek bayan @Harika Ayça dır efenim.İlgisi , alakası , sohbeti anlatılmaz yaşanır.
Sürprizin için teşekkür ederim tatlım😘❤️🔥Sen her zaman bir numarasın😍Teşekkür ediyorum bitanem 💋💃
Canımsın sen benim ❤️🔥
Sanada bir sürpriz bırakmak istedim 😉
🧚♀️ Sende canımsın💋Sürprizin için teşekkür ederim tatlım😘❤️🔥Sen her zaman bir numarasın😍
Canını yerim senin 👄❤️🔥🧚♀️ Sende canımsın💋
@Harika Ayça görüşmenizi, tanışmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dikkat bağımlısı olabilirsiniz 😅Merhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
@Mehasln@Harika Ayça görüşmenizi, tanışmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dikkat bağımlısı olabilirsiniz 😅
Çok teşekkür ediyorum 🥰🌸Ankara denince @TOMRİS den başkası düşünülemez harika gözleri sanat eseri vücuduyla Ankaranın Afroditi o.
Aaaa canım abonemde buradaymış 😂🥰❤️Kesinlikle @TOMRİS derim başkada bişey demem
Banada özelden yazarmısınMevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Cansın sen 💋 teşekkür ediyorum bitanem.Sadece @Harika Ayça diyorum başka söze gerek olmadığını düşünüyorum
Bende seni çok özledim ❤️en kısa sürede buluşmak dileğiyle
Görüşmemiz bütünüyle muhteşemdi ama 1. seansı ölene kadar unutamam 😉😉Cansın sen 💋 teşekkür ediyorum bitanem.
💋🔥🙏Bende seni çok özledim ❤️en kısa sürede buluşmak dileğiyle
Canımsın ❤️🔥teşekkür ederimGörüşmemiz bütünüyle muhteşemdi ama 1. seansı ölene kadar unutamam 😉😉
Mevsim hanım zannedersem diğer forumda vardı bir vakit. Banada iletişim bilgisini atabilir misiniz. Ben 2-3 yıl ara verdim ama Eskiler bilir verena hala devam ediyordu, arkadaşı Alya da öyle ama ben hala Gamze senyurekli günleri özlüyorum frekansimiz tutmuştu bilgisi olan varmıMevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Teşekkür ediyorum bayım her zaman beklerim 🥰❤️Şubat ayının başıydı , @TOMRİS ile evinde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirmiştim.Oral konusunda daha iyisi ile karşılaşmadım.Referans yazım da mevcuttur.
iletişim bilgisini verebilir misinizMevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Merhaba , forumdan birisi ile görüşmek isterseniz benim tavsiyem @TOMRİS , eğer forum dışı birisini arıyorum diyorsanız paylaşımlarım mevcut arama kısmında aratıp bulabilirsiniz.Merhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.