Ankara da kimi tavsiye edersiniz

Durum
Sosyal Coin
1,001
Merhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,046
Arkadaşlar, Ankara'nın kraliçesi @Harika Ayça nın ilk mesajda yazılmaması beni çok şaşırttı. Adı gibi Harika ve son derece de delikanlı kızdır:)

Ankara'da seksin zirvesine çıkmak istiyorsanız, Harika'ya gideceksiniz. Ben iki kere kendisiyle görüştüm ve iki görüşmem de müthişti:) Ayarlayabilirsem yeni mekanında üçüncü kez gideceğim hatta.

Ankara'ya gidip, Harika'lanmadan dönmeyin. Başınız dönecek:)

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
8,148
Hahaha Alemsiniz ya sosyal formumuzdakileri tanıyıp bitirdiniz sanki de bana da bana da 🤣🤣🤣🤣 siz mavişlere bayılıyorum ya süpersiniz hepinizi öpüyorum 🤣🤣🤣💋💋💋💋
Adı üstünde bir de harika ayça var onuda denemeli siniz Beyler hani bana demeye gerek yok kapı gibi duruyor burda 😀😀😀

Beğenenler:
  • AlevAlev
  • Beğen
Tepkiler: chtazgn ve Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları
Arkadaşlar, Ankara'nın kraliçesi @Harika Ayça nın ilk mesajda yazılmaması beni çok şaşırttı. Adı gibi Harika ve son derece de delikanlı kızdır:)

Ankara'da seksin zirvesine çıkmak istiyorsanız, Harika'ya gideceksiniz. Ben iki kere kendisiyle görüştüm ve iki görüşmem de müthişti:) Ayarlayabilirsem yeni mekanında üçüncü kez gideceğim hatta.

Ankara'ya gidip, Harika'lanmadan dönmeyin. Başınız dönecek:)
@hakyemefuckyeah Nerelerdesin sen tatlım benim ,özlettin ❤️‍🔥💋
Çok teşekkür ediyorum 💃
Bak sana sürpriz foto atayım.

Ekli dosyalar

• 16957658879798657735887287035155.jpg
    16957658879798657735887287035155.jpg
    82.7 KB · Görüntüleme: 188
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakyemefuckyeah
Durum
Sosyal Coin
13,138
Ankara daki diğer bayanlarla görüşmedim bilmiyorum ama @Harika Ayça ile görüştüm. Bu zamana kadar üzerine kadın tanimadım tanimam da her şeyiyle muhteşem ve hakkını veren harika birisidir. Kendisi @Harika Ayça 😘😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları
Ankara daki diğer bayanlarla görüşmedim bilmiyorum ama @Harika Ayça ile görüştüm. Bu zamana kadar üzerine kadın tanimadım tanimam da her şeyiyle muhteşem ve hakkını veren harika birisidir. Kendisi @Harika Ayça 😘😘
Teşekkür ediyorum bitanem 💋💃
Canımsın sen benim ❤️‍🔥
Sanada bir sürpriz bırakmak istedim 😉

Ekli dosyalar

• IMG_20230906_150144.jpg
    IMG_20230906_150144.jpg
    72.5 KB · Görüntüleme: 167
Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: necoplt
Durum
Sosyal Coin
4,708
Müdavim üye olduktan sonra size yazcam hocam özelden, teşekkürler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
758
Mevsim hanımı tavsiye derim tek geçer başka adres arama derim
Mevsim hanım zannedersem diğer forumda vardı bir vakit. Banada iletişim bilgisini atabilir misiniz. Ben 2-3 yıl ara verdim ama Eskiler bilir verena hala devam ediyordu, arkadaşı Alya da öyle ama ben hala Gamze senyurekli günleri özlüyorum frekansimiz tutmuştu bilgisi olan varmı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,516
Şubat ayının başıydı , @TOMRİS ile evinde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirmiştim.Oral konusunda daha iyisi ile karşılaşmadım.Referans yazım da mevcuttur.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
1,516
Merhaba iyi günler herkese ben Ankara'da bı bayanla görüşmek istiyorum ama kime gideceğim konusunda hiç bir fikrim bayanları tanıyan bilen arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz.
Merhaba , forumdan birisi ile görüşmek isterseniz benim tavsiyem @TOMRİS , eğer forum dışı birisini arıyorum diyorsanız paylaşımlarım mevcut arama kısmında aratıp bulabilirsiniz.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye