Onaylı Referans Ankara Çağla

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Çağla hanımla 1 yıl önce görüşmüştüm.Sevgili tadında cana yakın birisi egoları olmayan insan .Forumda görmek mutlu etti beni Görüşmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
Paylaşım için teşekkürler, rica etsem üyelerimiz için biraz daha detay verirseniz sevinirim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Solistçağla ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
780
Paylaşım için teşekkürler, rica etsem üyelerimiz için biraz daha detay verirseniz sevinirim.
Konumu ulaşılabilir kolay yerde girdiğinizde kendinizi rahat hissedebilirsiniz.Şipşakcı birisi kesinlikle değil Anal vb yapmıyor.Balık etli orta yaşlı birisi genç birisi beklemeyin arkadaşlr.Uzun boylu hafif balık etli ter kokusu vs. yok temiz bir bayan kendisi beni en çok şaşırtan cimcif yapması kondomduz oralı muhteşemdi.Kondomla ilişkiye giriyor.Egosu tavırları yok

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Konumu ulaşılabilir kolay yerde girdiğinizde kendinizi rahat hissedebilirsiniz.Şipşakcı birisi kesinlikle değil Anal vb yapmıyor.Balık etli orta yaşlı birisi genç birisi beklemeyin arkadaşlr.Uzun boylu hafif balık etli ter kokusu vs. yok temiz bir bayan kendisi beni en çok şaşırtan cimcif yapması kondomduz oralı muhteşemdi.Kondomla ilişkiye giriyor.Egosu tavırları yok
Detaylar için teşekkürler 👏👏👏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Çağla hanımla 1 yıl önce görüşmüştüm.Sevgili tadında cana yakın birisi egoları olmayan insan .Forumda görmek mutlu etti beni Görüşmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
paylaşıma teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
9,931
Ben Çagla ile forumdan Ayça nin tavsiyesi ile gitmiştim. Evet olgun bir hanimefendi ama kendisi beni mukemmel agirladi. Hem hos sohbet hem de sekste tecrube farkini hissettiriyor. Guvenli bir ortamda guzel 2 saat geçirdik. Tekrar gorusmek uzere.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Osman dağlan
Durum
Sosyal Coin
1,641
Ben Çagla ile forumdan Ayça nin tavsiyesi ile gitmiştim. Evet olgun bir hanimefendi ama kendisi beni mukemmel agirladi. Hem hos sohbet hem de sekste tecrube farkini hissettiriyor. Guvenli bir ortamda guzel 2 saat geçirdik. Tekrar gorusmek uzere.
Ayrıntılı paylaşım için teşekkürler bizim için de referans tabi ki olgun balık etli olması egosu olmaması temiz olması misafir ne ilgili davranması elbette bizim için güzel örnek tavsiyen i dinleyip gideceğim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,416
Çağla Hanım çok güzel ama fiyat servis tablosu çok karışık.
Üçretler ve servisler daha net Olmalı.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,921
Teşekkürler bildiriminiz için.
Ben de çok merak ediyorum Çağla hanımefendiye.
Randevulasmak için sabırsızlanıyorum

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye