Ankara Bilgi, Tecrübe Paylaşımı

Durum
Sosyal Coin
8,710
Üstadım hiç bilmediğim bir şehir fakat forumda sanırım yeterince bayan partner oldu Ankara için ; en azından döne döne görüşebilecek kadar her geçen günde sayısı artıyor buna katkı yapan Ankaralı değerli üyeler mevcut sağ olsunlar bayan partnerleri katılım için yönlendiriyorlar ; forumu kullanıp burdan tercih yaparsanız bence daha güzel görüşmeler yaparsınız …

Durum
Sosyal Coin
957
köşe apt daki kızlar nerede bilgisi olan varmı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,851
Arkadaşlar TOPLANIN size ismi gibi HARİKA @Harika Ayça hanımefendiyle görüşmemden bahsedeceğim ♥️

Bir görüşmede ne arıyor olabilirsiniz?
Samimiyet, güzellik, sevgi, rahatlık ve zevk…
İşte ne ararsanız bu hanımda toplanmış sanki.
Her görüşmemden sonra bir sonraki görüşme için can attığım, görüştüğüm zaman da her saniyesine değdiğini iliklerime kadar hissettiğim biri kendisi 😎

Beyler Ankara piyasasının en iyi, en güzel hatunudur Harika hanım tek geçerim, görüşmediğim her gün sanki boşa giden bir gün gibi 🥰

HARİKASIN HARİKA ♥️♥️♥️

Durum
Sosyal Coin
22,661
Arkadaşlar TOPLANIN size ismi gibi HARİKA @Harika Ayça hanımefendiyle görüşmemden bahsedeceğim ♥️

Her görüşmemden sonra bir sonraki görüşme için can attığım, görüştüğüm zaman da her saniyesine değdiğini iliklerime kadar hissettiğim biri kendisi 😎

Beyler Ankara piyasasının en iyi, en güzel hatunudur Harika hanım tek geçerim, görüşmediğim her gün sanki boşa giden bir gün gibi 🥰

HARİKASIN HARİKA ♥️♥️♥️
Bir Harika lanmak lazım diyorsunuz...;):):)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: spotify55, Haknsrvt34 ve Airman06
Durum
Sosyal Coin
2,056
Twitter da Ankara Kolej de Ece diye biri var. Görüşen ya da bilgisi olan var mıdır
Çok görüştüm ilgisi alakası gayet iyi mekan biraz dıştan ürkütücü gibi geliyor ama girince öyle değil tavsiye ederim eskiden çok sık görüşme yapıyordu o zaman ideal değildi ama şimdi azaltmış biraz galiba o nedenle iyi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tutkuefecan ve saami47
Durum
Sosyal Coin
611
Ankara onaylı pembiş sayısı olarak her zaman kötü durumda, ancak ilk defa bu forumda sayı ve alternatif biraz oldu. Artması dileğiyle.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: spotify55
Durum
Sosyal Coin
2,056
Burcu diye biri var yeşil mesajlaşma uygulaması değil simgesi mavi olan mesajlaşma uygulamasında forumun grubunda olan, görüşen oldu mu fotoları fln da var sıcak samimi konuşuyor forumda varmış ama başlığı yokmuş görüşen olduysa gidilebilir sanki

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: taysky
Durum
Sosyal Coin
2,056
Öveçler elif hakkında hala bilgi yok di mi ne inatla kimse paylaşmıyor özelden bilgisini fln irtibat no su ya da maili varsa en atabilirseniz seviniriz :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları

HARİKASIN HARİKA ♥️♥️♥️
💜teşekkür ederim tatlım 💜

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Airman06
Durum
Sosyal Coin
9,990
Kırmızılı site
Afet 7450, olgun bir kadın göbek kısmında sarkma var ancak olgun sevenler için uygun olabilir. İyi birisi ancak biraz donuk. Geceler Cor.. telebar da çalışıyormuş.
Banu 8777, tam olgun ancak çok zayıf, gerçek bir mature için denemek isteyenler olabilir. temiz ve bakımlı. İlgisi bana karşı çok iyiydi.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: jayjay
Durum
Sosyal Coin
9,990
Forumdan @Harika Ayça'yı kesinlikle tavsiye ederim. Onun haricinde kırmızılı sitedekiler denenebilir. Bir de kuşlu sitede çiftler var. Tek olarak görüşüyorlar.
Kırmızılı siteden iki deneyimimi paylaşmıştım farklı deneyimlerin varsa paylaşır mısın? Ayrıca kuşluda tek olarak görüşenlerden bildiğin yanda deyimlediklerimde adres varsa yazar mısın?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,990
Google da çıkan sitelerden Dnz 3835 ile telefonda görüştüm kendisi Tunalı tarafında otellerde görüştüğünü iletti. Resimleri için o bölgede bir otel söyledi ama ismini unuttum orada çekildiğini söyledi, oda resimlerinden teyit edebilirsiniz demişti. Bana güvenilir geldi Anlara ziyaretimde deneyimleyebilirim ya da deneyimlenmek isteyen için kısa bir bilgi olsun

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,232
Kırmızılı site
Afet 7450, olgun bir kadın göbek kısmında sarkma var ancak olgun sevenler için uygun olabilir. İyi birisi ancak biraz donuk. Geceler Cor.. telebar da çalışıyormuş.
Banu 8777, tam olgun ancak çok zayıf, gerçek bir mature için denemek isteyenler olabilir. temiz ve bakımlı. İlgisi bana karşı çok iyiydi.
Maturelere bayılırım iletişim numaraları nedir acaba özelden alsak

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,990
Kırmızılı siteyi biliyorsan ilanlar orada son dört rakamına göre bulabilirsin, ya da Google da numara isim olarak arat yine karışma çıkar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,416
Merhaba arkadaşlar.
Damla Karakuş ile görüşen var mı? İnstada kendisi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
445
Kırmızılı site
banuyu bulamadım hocam ulaşma şansımız var mı

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye