İki hafta önce kuşlu siteden Belma Hanım ile dışarıda kiralık rezidansta görüştük. Müzik, dans ,sohbetin de olduğu iki keyifli saat geçirdik. Kendisine teşekkür ediyorum .
Referans için teşekkürler kendisini yakından tanırım daha önce görüşmüş tüm bende gerçekten de misafiri ne Nazik naif sohbet muhabbet ile güzel keyifli zaman geçirilen birisi .İki hafta önce kuşlu siteden Belma Hanım ile dışarıda kiralık rezidansta görüştük. Müzik, dans ,sohbetin de olduğu iki keyifli saat geçirdik. Kendisine teşekkür ediyorum .
Merhaba paylasim için teşekkürler , kendisi kacli yaşlarda nasıl bi ücret beklentisi var nasıl ulaşabiliriz gibi konulara da cevap verir misinizİki hafta önce kuşlu siteden Belma Hanım ile dışarıda kiralık rezidansta görüştük. Müzik, dans ,sohbetin de olduğu iki keyifli saat geçirdik. Kendisine teşekkür ediyorum .
Evet istiyor çünkü ailem akraba falan tanıdık vs çıkmasın diye birde tip olarak nasıl biri kim nasıl biri ile görüşecek onun için istiyor bende görüştüm de ondan biliyorumfotoğraf istiyor
Abiler Ankara Belma diyince biri çıkmıyor sankiEvet istiyor çünkü ailem akraba falan tanıdık vs çıkmasın diye birde tip olarak nasıl biri kim nasıl biri ile görüşecek onun için istiyor bende görüştüm de ondan biliyorum
Kendisi kondomsuz birlikte oluyormuş isteğe bağlı yani bu risk olabilir ben görüşecektim beklentisi az anca risk etmek istemedimBelma (Esmer Melek)
Anladım ben kendisi ile görüştüm ama kondom istedi kendisi bende kondom kullanma taraftarı yım hijyen ne olur ne olmaz.. peki kendisi kondom mecbur değil içe boşalma yok mu dediKendisi kondomsuz birlikte oluyormuş isteğe bağlı yani bu risk olabilir ben görüşecektim beklentisi az anca risk etmek istemedim
Anal ve ağza boşalma yok demiş , bende üzerine kondomu sordum isteğe bağlı dediAnladım ben kendisi ile görüştüm ama kondom istedi kendisi bende kondom kullanma taraftarı yım hijyen ne olur ne olmaz.. peki kendisi kondom mecbur değil içe boşalma yok mu dedi
40 ı biraz geçer yaş olarak memnun etmeye çalışıyor ama yukarda arkadaşın dediği komdom isteğe bağlı olması hijyen? Konusunu tedirgin ediyor40 yaşında vardır.
Aynen kesinlikle ilişki esnasında kondom kullanmak gerek ne olursa kim olursa olsun sonuçta karın değilKondomsuz kimseyle görüşmedim. Binlerce hastalık var dikkatli olmak lazım.
Görüşülmesi gereken birisi asla boş geçilmemeliİki hafta önce kuşlu siteden Belma Hanım ile dışarıda kiralık rezidansta görüştük. Müzik, dans ,sohbetin de olduğu iki keyifli saat geçirdik. Kendisine teşekkür ediyorum .
O kadın evli sanırım birde çocuğu var bende bir ara niyetlendim ama neyime lazım b.k yoluna gitmeyelim dedim evli olan pembisler bana hep tersİki hafta önce kuşlu siteden Belma Hanım ile dışarıda kiralık rezidansta görüştük. Müzik, dans ,sohbetin de olduğu iki keyifli saat geçirdik. Kendisine teşekkür ediyorum .