Ankara banu hakkında bilgisi olan var mı

Durum
Sosyal Coin
7,633
Öncelikle merhaba arkadaşlar bu platformdaki ilk yazım o yüzden yanlışım olursa affola 😅
Ankarada ruslu siteden banu hanımla görüşen oldu mu o sitede çok fazla yorumu var numarasının sonu 8777

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen
Durum
Sosyal Coin
3,917
Kendisi ile son görüşmemde kendisinini artık sadece eski görüştüğü kişilerle görüştüğünü iletti yeni kişiler bu nedenle ulaşamıyor.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,847
Eskiler beni bilir turan güneşte bir çok hatunla kamikaze yapmışımdır ve şaşırtıcı derecede iyilerine denk geldim,bir süre sugar dady tarzında ilişkiler yaşadım ve tekrar turan güneşte denemelere başladım banuda bunlardan birisi oldu ne zamandır merak ediyordum gelelim detaylara
OLUMLU
---İnanılmaz kibar görgülü bir kadın istanbul modalı çok etkilendim
---Müthiş bakımlı özenli güzelce hazırlanmıştı
---İlk önce oturduk çay ikram etti sohbet ettik sigara içmediğimi öğrenince kendiside içmedi
---Oralı çok iyiydi kondomsuz yapıyor yaladı yuttu diyebilirim
OLUMSUZ
---Yaşı rahat 50 civarı vardı ne kadar estetik olsada kırışıklıklar belli ediyor
---Çok zayıf bu benim için olumsuz değil ama beğenmeyen çok olacaktır
---Pozisyon zenginliği yok doggy istedim canım acır diye yapmadı, misyonerde 2 bacağı omzuma alayım dedim tekini al diğerine kramp girer dedi:)))ama geç boşalmama rağmen of demedi:)
SONUÇA
---Nezaketi kibarlığı ile beni etkiledi ilk fırsatta yine giderim bu arada martta tamamen bırakıyormuş ücret ise tek shot 8 mavilik

Durum
Sosyal Coin
612
"rus"lu site derken? dm den bilgi atar mısın? teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,159
Eskiler beni bilir turan güneşte bir çok hatunla kamikaze yapmışımdır ve şaşırtıcı derecede iyilerine denk geldim,bir süre sugar dady tarzında ilişkiler yaşadım ve tekrar turan güneşte denemelere başladım banuda bunlardan birisi oldu ne zamandır merak ediyordum gelelim detaylara
OLUMLU
---İnanılmaz kibar görgülü bir kadın istanbul modalı çok etkilendim
---Müthiş bakımlı özenli güzelce hazırlanmıştı
---İlk önce oturduk çay ikram etti sohbet ettik sigara içmediğimi öğrenince kendiside içmedi
---Oralı çok iyiydi kondomsuz yapıyor yaladı yuttu diyebilirim
OLUMSUZ
---Yaşı rahat 50 civarı vardı ne kadar estetik olsada kırışıklıklar belli ediyor
---Çok zayıf bu benim için olumsuz değil ama beğenmeyen çok olacaktır
---Pozisyon zenginliği yok doggy istedim canım acır diye yapmadı, misyonerde 2 bacağı omzuma alayım dedim tekini al diğerine kramp girer dedi:)))ama geç boşalmama rağmen of demedi:)
SONUÇA
---Nezaketi kibarlığı ile beni etkiledi ilk fırsatta yine giderim bu arada martta tamamen bırakıyormuş ücret ise tek shot 8 mavilik
Bilgilendirme için teşekkürler. Yarın görüşmeyi düşünüyorum kendisi ile

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bora06
Durum
Sosyal Coin
819
Özelden tel bilgilerini yollarmisiniz. Kendine ulaşmak istiyorum

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler