Anadolu yakası için epilasyoncu önerisi

Durum
Sosyal Coin
5,670
Merhaba,

-Konuyu tam olarak doğru başlığa mı açtım emin olamadım, eğer yanlışlıkla varsa lütfen adminler beni uyarsın. Hızlıca düzeltirim-

3 seans gittiğim epilasyoncum kapandığı için anadolu yaksında göğüs ve kol için epilasyoncu arıyorum. Hizmetinden memnun kalan ya da önerileri olan varsa çok sevinirim.

Özellikle buz makinalı ve kontrol seansı olan yerleri arıyoeum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
1,278
Anadolu yakasında değil ama çok beğendiğimden tavsiye ediyorum.
Şişli Epiyes
Özel bölge dahil tüm vücuda yapılıyor ve fiyatı da ben gittiğim zamanda uygun idi. 3 farklı türde yaklaşık 10 makinaları var ve bana en uygun olan makinayı deneye deneye bulduk. Bitiş garantisi de verdiklerinden dolayı 12 olarak anlaşılan seans 20'ye kadar uzadı.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: zabitr ve yestiz
Durum
Sosyal Coin
5,670
Anadolu yakasında değil ama çok beğendiğimden tavsiye ediyorum.
Şişli Epiyes
Özel bölge dahil tüm vücuda yapılıyor ve fiyatı da ben gittiğim zamanda uygun idi. 3 farklı türde yaklaşık 10 makinaları var ve bana en uygun olan makinayı deneye deneye bulduk. Bitiş garantisi de verdiklerinden dolayı 12 olarak anlaşılan seans 20'ye kadar uzadı.
Öneri için teşekkürler, şişli biraz sapa kalıyor bana ancak incelyecegim. İcime sinerse gidilir şişliye.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba,

-Konuyu tam olarak doğru başlığa mı açtım emin olamadım, eğer yanlışlıkla varsa lütfen adminler beni uyarsın. Hızlıca düzeltirim-

3 seans gittiğim epilasyoncum kapandığı için anadolu yaksında göğüs ve kol için epilasyoncu arıyorum. Hizmetinden memnun kalan ya da önerileri olan varsa çok sevinirim.

Özellikle buz makinalı ve kontrol seansı olan yerleri arıyoeum
Yaz mevsimine giriyoruz. İce soprano titanium cihazlarını tercih edin gideceğiniz salonda ve mutlaka ki mutlaka test atışı isteyin ve kaç juul ile atış yaptığını sorun sonucu görmeden paket almayın derim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yestiz
Durum
Sosyal Coin
5,670
Yaz mevsimine giriyoruz. İce soprano titanium cihazlarını tercih edin gideceğiniz salonda ve mutlaka ki mutlaka test atışı isteyin ve kaç juul ile atış yaptığını sorun sonucu görmeden paket almayın derim.
Bilgi için teşekkürler, bunları da not ettim

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye