Gençken okuma azmini ve hırsıma devam etmek isterdim çünkü hep yanlış bilgilendirmeler ile kandırılmış olduğumu anladım. Her zaman herşeyi sonradan anlar insan maalesef hayat seni bir yerden alıp bir yerlere götürüyor yarım kalmışlığı sevmem ama şartlar o yönde olduğu için öyle oldu buna da şükürTarihte bir ana yolculuk etme şansınız olsaydı bu hangi an olurdu❓
Neden❓
Ekli dosyayı görüntüle 8297
Üstad okuma, öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yok,Gençken okuma azmini ve hırsıma devam etmek isterdim çünkü hep yanlış bilgilendirmeler ile kandırılmış olduğumu anladım. Her zaman herşeyi sonradan anlar insan maalesef hayat seni bir yerden alıp bir yerlere götürüyor yarım kalmışlığı sevmem ama şartlar o yönde olduğu için öyle oldu buna da şükür
Onu biliyorum üstadım teşekkürler 🤗Üstad okuma, öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yok,
Farklı bakış açısı 🙃🙃Her bi şey yaşandı bitti iyisiyle , doğrusuyla , yanlışıyla vs hiç geriye dönmeden bu günü yaşayarak devam etmek ..
👏👏👏Hiç bir parasal karşılığı olmayan bir durum bu...
Teşekkür ederim, inceleyeceğim.
Ulu Önderimizi bir saniye dahi görmek bana yeter 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Herkes kendi tarihiyle ilgili bişeyler demiş ama ben "EFENDİLER; YARIN CUMHURİYETİ İLAN EDİYORUZ" cümlesini
canlı duyabiliceğim ana gitmek isterdim..