Âna yolculuk

Durum
Sosyal Coin
14,582
Tarih olarak değil de 2016 Eylül ayına dönebildeydim keşke canımdan çok sevdiğim dostumun motorunu parçalardım ki o motora binemeyip kazayı yapmasın ve şu anda hayatta yanımda olsun…

Beğenenler:
  • Üzüldüm
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, azsa93 ve Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
22,415
Tarihte bir ana yolculuk etme şansınız olsaydı bu hangi an olurdu❓

Neden❓

Ekli dosyayı görüntüle 8297
Gençken okuma azmini ve hırsıma devam etmek isterdim çünkü hep yanlış bilgilendirmeler ile kandırılmış olduğumu anladım. Her zaman herşeyi sonradan anlar insan maalesef hayat seni bir yerden alıp bir yerlere götürüyor yarım kalmışlığı sevmem ama şartlar o yönde olduğu için öyle oldu buna da şükür

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Gençken okuma azmini ve hırsıma devam etmek isterdim çünkü hep yanlış bilgilendirmeler ile kandırılmış olduğumu anladım. Her zaman herşeyi sonradan anlar insan maalesef hayat seni bir yerden alıp bir yerlere götürüyor yarım kalmışlığı sevmem ama şartlar o yönde olduğu için öyle oldu buna da şükür
Üstad okuma, öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yok,

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Oktayca
Durum
Sosyal Coin
7,457
İnsan hep hayatındaki kırılma anlarının öncesine dönmek ister.. karşısına çıkan 2 yolun diğerine sapsa ne olur diye düşünür...
Benim hayatımın kırılma tarihi 16 Ekim 2004 tür..
O tarihte yurt dışında çalışıyordum. Mükemmel sayılacak da bir isim vardı.
Bir kaza geçirdim... 3-4 sene hayatımı etkiledi... Sonuçta Türkiye ye dönmek zorunda kaldım...
O kaza olmasaydı diye düşündüm hep..
Mali açıdan şu an Akdeniz sahillerini gören bir villada mangal yapıp rakımı yudumluyor olabilirdim...
Ama oğlumun büyümesini göremezsin.. Belki benden nefret bile edebilirdi.. bu gün 28 senelik eşimden büyük olasılıkla ayrılmış olurdum...
Her şerde bir hayır vardır... Dindar bir insan olduğum söylenemez ama hayatımı bu şekilde yaşamam gerekli imiş..
Şu anda kanka olduğum bir oğlum ve beni çok seven bir eşim var... Hiç bir parasal karşılığı olmayan bir durum bu...

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Duru Lovely ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,096
Ben ateşin bulunduğu güne falan gitmek isterdim. Herhalde tarihteki en büyük değişimlerden biri bu olsa gerek.

Adem ile Havvanın dünyada ilk karşılaştıkları an’da olabilir. İlk birbirlerini gördüklerinde ne yaptılar acaba, nasıl tepkiler verdiler ve birbirlerini tanıyorlar mıydı? Görmek isterdim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye