Böyle bir ödül olsa aktif pembişlerden kim kazanır sizce ?
Üstadım ilk 5 i sıralaYawww hangisini söylesem bilemedim ki 🤷🏻♂️en az on tane var benim bildiğim 😈
@Moria 🦈 halk açıklama bekliyor 😉😉Üstadım ilk 5 i sırala
Engin bilgilerinizden faydalanmak ve tecrübelerinizden feyz almak isteriz sayın hocam 😊Yawww hangisini söylesem bilemedim ki 🤷🏻♂️en az on tane var benim bildiğim 😈
Gözde Hanım’ın dfk performansını çok yakın bi arkadaşımdan da özelde övgüyle dinledim 😍@GÖZDE hanım der kenara çekilirim
benim açımdan @ilbige en iyisi diyebilirimBöyle bir ödül olsa aktif pembişlerden kim kazanır sizce ?
muahhh😘😘😘benim açımdan @ilbige en iyisi diyebilirim
@ZEYNEP ÜNALKesinlikle Zeynep Ünal
Beğenmenize sevindim en kısa zamanda bir jüri üyesi olarak sizi de değerlendirmeye almak isterim 😜Güzel konu beğendim 😘
💕💕💕Tabii ki @Bahar hanım.
Öperim o zaman 😘
öperim 😘🥰@GÖZDE hanım der kenara çekilirim
Seni öperim 😍💋💋@Gece tabi ki başkasını tanımam ben 😍😘
Ahh kalbim ❤️❤️
Öpüşelim mi 😈😈
Kapıyı aç geldim 🥴Öpüşelim mi 😈😈
Kral sen tartışmaya kapalı diyip Duru Hanım’ı etiketlememiş miydin ya 😂
O zaman 💋💋💋💋💋
Beşe kadar yazım dedimKral sen tartışmaya kapalı diyip Duru Hanım’ı etiketlememiş miydin ya 😂
Birden fazla yazma hakkımız var mıydı ? ☺️ @Öykü Şanlı hanımın yeri de çok çok farklıdırBeşe kadar yazım dedim
❤️ öpüşelim o zaman💕💋💋
Not alınmıştırForumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
@TOMRİS @Ela Hazal @LİLA @Yeşim Sezen @Elmira @Prenses @BONCUK @Anna
😘
Tosbik öperim seni😍Forumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
😘
😍 öpüşelim 😜Forumda 20'ye yakın pembiş ile görüşmüş biri olarak aktif pembişlerden
@Gece , @Şimal , @Elif Özbek, @TOMRİS , @Marina ve @Cansel Ulusoy bende iz bırakanlardan... 💋💋💋
Çok öpüşükler bebişkom 💋💋💋💋Forumda 20'ye yakın pembiş ile görüşmüş biri olarak aktif pembişlerden
@Gece , @Şimal , @Elif Özbek, @TOMRİS , @Marina ve @Cansel Ulusoy bende iz bırakanlardan... 💋💋💋
Çok oldu be 🥹@EYLÜLRÜYA gerçi en son ne zaman öptüğünü unuttum ama yinede en iyisi idi
Öp sonsuza kadar 😘Seni öperim 😍💋💋
🫦🫦🫶🏻Forumda 20'ye yakın pembiş ile görüşmüş biri olarak aktif pembişlerden
Canım 💋💋Forumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
😘
Canım 💋💋Not alınmıştır
💋Forumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
😘
ben bilmem sevgili partnerlerim bilir 😁🥰@GÖZDE hanım çok iyi öpüşmekle itham ediliyorsunuz hakkınızdaki bu iddialarla ilgili bir açıklama yapmanızı bekliyoruz 😂
Çok çok çok iyi olduğunu bir kez daha söylemekte fayda görüyorum ☺️
Yerim💋💋
💕❤️
❤Ben de oyumu @GÖZDE hanımdan yana kullanıyorum. Onunla geçen zaman diliminin en sevdiğim yanlarından bir tanesi de onunla öpüşmek. Bunu severek yaptığını hissettirmesi de oldukça keyifli kılıyor❤️
😘😘😘😘İki tane forumdan bir tane dısarıdan o zaman her zaman benim için muhteşem ikili @Nihal ve @Sunam Karaca twitterdan @kralicehande02
Yaaaa özlendin canım 🥹🥹🥹
teşekkürler ♥️Forumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
😘
😊💋🔥Forumda öpüşme konusunda en iyisi kim bilemem çünkü hepsiyle görüşemedim ama güzel öpüşme deneyimi yaşadığım partnerlerim;
😘
Sulu, ıslak dudaklarAyyy çok teşekkür ederim bebeğimmmm 💋