Bir kaç gündür kombi kapattıran havalar sağ olsun elimize, ayağımıza her bir noktamıza kan gitti, can geldi. Hal böyle olunca ilk seferde müsait olmaması nedeniyle randevu kapamadığım Alina Hanım'dan 2'nci denememde randevuyu kaptım ve akşam trafiğinin iyice azalmasından sonra yollara düştüm. Mekan çoğunluğun bildiği lebiderya bir avm. Otopark yönlendirmesinin ardından Alina Hanım beni kapıda karşıladı. Karşılama ve asansör sürecini devlet protokolü ciddiyetinde (olması gerektiği gibi) geçtikten sonra odamıza girdik ve hoş geldin faslına geçtik.
Alina Hanım oturup kalkmasını bilen, yeşil-çekik gözlü, güzel yüzlü ve güzel fizikli bir bayan. Daha fazla dayanamayıp kendisinden müsaade istedim ve duşa geçtim. Sonrasında telefonundan açtığı müzik ve loş ışık eşliğinde çok derin öpüşmelere başladık Vücutlarımız temas ettikçe birbirimizi daha iyi tanımaya başlıyorduk. Uzun soluklu harika bir sevişme ve birleşme yaşadık.
Diğer taraftan 2'nci seansı daha ihtiraslı yaşadığım nadir görüşmelerden oldu kendisi. Bu arada itiraz ettiği pozisyon olmadı, kaça güreş söz konusu bile değil. Vakit tamamdı. Çıkışta o girişteki protokol ciddiyetinin yerini yıllar sonra kavuşmuş iki sevgilinin tatlı vedasının burukluğu vardı. Bu ilk ama son olmayan 2 saat için teşekkür ederim.
Başını göğsüme sakla sevgilim
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim
Sevişen yaramaz çocuklar gibi
Alina Hanım oturup kalkmasını bilen, yeşil-çekik gözlü, güzel yüzlü ve güzel fizikli bir bayan. Daha fazla dayanamayıp kendisinden müsaade istedim ve duşa geçtim. Sonrasında telefonundan açtığı müzik ve loş ışık eşliğinde çok derin öpüşmelere başladık Vücutlarımız temas ettikçe birbirimizi daha iyi tanımaya başlıyorduk. Uzun soluklu harika bir sevişme ve birleşme yaşadık.
Diğer taraftan 2'nci seansı daha ihtiraslı yaşadığım nadir görüşmelerden oldu kendisi. Bu arada itiraz ettiği pozisyon olmadı, kaça güreş söz konusu bile değil. Vakit tamamdı. Çıkışta o girişteki protokol ciddiyetinin yerini yıllar sonra kavuşmuş iki sevgilinin tatlı vedasının burukluğu vardı. Bu ilk ama son olmayan 2 saat için teşekkür ederim.
Başını göğsüme sakla sevgilim
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim
Sevişen yaramaz çocuklar gibi