Onaylı Referans Akşam hiç bitmesin onunla

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
2,189
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
İsmini etiketledim baska sorun ne olabilir

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Referans için her iki tarafa teşekkürler.

@Linda referansınızı cevaplayın lütfen. Aksi halde referansınızı onaylamadığınız için silinebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Linda
Durum
Sosyal Coin
10,402
Tanıtım Konusu Referansları
@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
Tşkler canım benim 💋 😘 🥰 benim içinde seninleyle vakit geçmesin istiyorum fakat karşılıklı uyum içinde olunca çok çabuk geçiyor.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋😘😘

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,294
Teşekkürler paylaşım için

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye