@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
İsmini etiketledim baska sorun ne olabilirDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Paylaşım için teşekkürler@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
Paylaşım için teşekkürler@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
Referans için teşekkürler@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
Tşkler canım benim 💋 😘 🥰 benim içinde seninleyle vakit geçmesin istiyorum fakat karşılıklı uyum içinde olunca çok çabuk geçiyor.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋😘😘@Linda yine büyüledi beni. Akşamın sonsuz olmasını istedim onunla iken. Ama yine de sonlanıyor istemeden. Bir daha buluşmayı arzulatıyor samimi tavırlarıyla.
Teşekkürler paylaşım içinDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.