Onaylı Referans Akkara’da Tomris Hanım ile muhteşem saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
16,305
Tomris Hanım ile haftaiçi görüşmek için iletişime geçtiğimde hemen geri dönüş yaptı ve randevumuzu oluşturduk.
Kabul ettiği için çok teşekkür ederim.
Kendisi hakkında yazılan referanslar çok yetersiz kalıyor.
Evi, Ankara’nın gözde semtlerinde ve ulaşımı çok kolay. Kedi ve köpeği olmasına rağmen evi çok düzenli ve temiz.
Kendisi, beraber geçirdiğimiz süre içerisinde misafirperver, samimi, güleryüzlü hareketleri ile ilgisini hiç eksik etmedi.
Özel anlarda fazlasıyla sizi memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Tomris Hanıma, kendisini tanıma fırsatı vermesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilk fırsatta tekrar görüşeceğim.
Beraber geçirdiğimiz zaman içerisinde güleryüzü, misafirperverliği ve samimiyeti için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım.

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Tomris Hanım ile haftaiçi görüşmek için iletişime geçtiğimde hemen geri dönüş yaptı ve randevumuzu oluşturduk.
Kabul ettiği için çok teşekkür ederim.
Kendisi hakkında yazılan referanslar çok yetersiz kalıyor.
Evi, Ankara’nın gözde semtlerinde ve ulaşımı çok kolay. Kedi ve köpeği olmasına rağmen evi çok düzenli ve temiz.
Kendisi, beraber geçirdiğimiz süre içerisinde misafirperver, samimi, güleryüzlü hareketleri ile ilgisini hiç eksik etmedi.
Özel anlarda fazlasıyla sizi memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Tomris Hanıma, kendisini tanıma fırsatı vermesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilk fırsatta tekrar görüşeceğim.
Beraber geçirdiğimiz zaman içerisinde güleryüzü, misafirperverliği ve samimiyeti için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım.
Benim nazik,düşünceli ve sevecen gezginim.İyi ki geldin iyi ki beraber vakit geçirdik:) Referans yazın için çok teşekkür ederim ♥️ Gelirken ince düşünüp o getirdiğin yüz gülümseten hediyeler için çok teşekkür ederim. Hayvanları o denli seviyor oluşun beni cezbetmedi desem yalan olur:) Sen çok güzel bir adamsın hem zeki hem merhametlisin🥰 Bunlar çok hoş♥️ İstediğin her zaman kapımı aşındır lütfen🫠 Bu arada Lokum ve Lola seni çok öpüyormuş abisi🥰🌸🌸🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Arass ve Gezgin

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans yazısı için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556