Onaylı Referans Aida'nın tatlı dudakları 💋

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,230
Merhaba Arkadaşlar,

Kendisi ile geçtiğimiz hafta görüşmemiz oldu, ancak şimdi yazabiliyorum referans yazımı.

Öncelikle mesajıma hızlı dönüş sağladı, anlık ikimizde müsaittik 📩

Konum çok rahat, park sorunu yok, Aida da odasına giden yolda size yardım ediyor, giriş, çıkış sorunsuz 🎈

Aida ya gelecek olursam, tatlı bir kız Aida, tam bir asya ateşi 🔥 yaramaz bakışları ve seksi dolgun dudakları ile sizi cezbediyor, çok çekici biri 😍

Birlikte güzel birliktelik yaşadık, kendisi çok samimi, ilk birliktelik sonrası yatakta uzanırken ellerini vucudumun her noktasında davetkar bir biçimde gezdirmesi içimi kıpır kıpır etmişti ❣️

Ayrılmadan evvel o güzel dudaklarından son bir öpücük daha aldım, bu arada Türkçesi o kadar kötü değil, daha önce gelmiş buraya, yani bir şekilde size cevap veriyor, neyse dil dile değmeden öğrenilmezmiş 😁

Her şey için teşekkürler, tatlı kız Aida 😇

Durum
Sosyal Coin
8,090
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba Arkadaşlar,

Kendisi ile geçtiğimiz hafta görüşmemiz oldu, ancak şimdi yazabiliyorum referans yazımı.

Öncelikle mesajıma hızlı dönüş sağladı, anlık ikimizde müsaittik 📩

Konum çok rahat, park sorunu yok, Aida da odasına giden yolda size yardım ediyor, giriş, çıkış sorunsuz 🎈

Aida ya gelecek olursam, tatlı bir kız Aida, tam bir asya ateşi 🔥 yaramaz bakışları ve seksi dolgun dudakları ile sizi cezbediyor, çok çekici biri 😍

Birlikte güzel birliktelik yaşadık, kendisi çok samimi, ilk birliktelik sonrası yatakta uzanırken ellerini vucudumun her noktasında davetkar bir biçimde gezdirmesi içimi kıpır kıpır etmişti ❣️

Ayrılmadan evvel o güzel dudaklarından son bir öpücük daha aldım, bu arada Türkçesi o kadar kötü değil, daha önce gelmiş buraya, yani bir şekilde size cevap veriyor, neyse dil dile değmeden öğrenilmezmiş 😁

Her şey için teşekkürler, tatlı kız Aida 😇
tatlım çok teşekkürler ❤️ güzel bu paylaşım için ❤️.seni tanıdığıma çok memnun oldum ❤🥰senin gibi dürüst biri 😍🤗her zaman beklerim görüşmek dileğiyle 😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: kawabanga, Deadpool ve Surpriselove
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye