Kullanıcı adı:
İsim (Name): Aida
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 56
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 67
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sıyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services):
CIM (Ağza Boşalma), Dominasyon - Sahibelik, COB (Vücuda Boşalma),
A-Level (Anal sex)
(Randevu oluşturmadan önce penis uzunluğunu , kalınlığını belirtmenizi rica ediyorum)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9,
İletişim (Contact) :+905518654881
Ben Aıda ,Orta Asya bombası 💣
Güler yüzlü eğlenceli çok enerjik, bakımlı , kültürlü bayanım .
hijyen ve temizliğe çok önem veriyorum karşımdaki beyfendi nin de aynı hassasligi göstermesini isterim..
GELİNCE PARAYI PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE
Randevu için WHATSAPPTAN ulaşabilirsiz,
🚫LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
incall
1 Saat - 1 Seans - 3.500
2 Saat - 2 Seans - 5.000
3 Saat - 3 Seans -6.500
4 Saat - 4 Seans - 7.500
Gecelik 6 saat - 12.000
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Aida
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 56
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 67
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sıyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services):
CIM (Ağza Boşalma), Dominasyon - Sahibelik, COB (Vücuda Boşalma),
A-Level (Anal sex)
(Randevu oluşturmadan önce penis uzunluğunu , kalınlığını belirtmenizi rica ediyorum)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9,
İletişim (Contact) :+905518654881
Hakkımda (About Me): MerhabaBen Aıda ,Orta Asya bombası 💣
Güler yüzlü eğlenceli çok enerjik, bakımlı , kültürlü bayanım .
hijyen ve temizliğe çok önem veriyorum karşımdaki beyfendi nin de aynı hassasligi göstermesini isterim..
GELİNCE PARAYI PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE
Randevu için WHATSAPPTAN ulaşabilirsiz,
🚫LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
incall
1 Saat - 1 Seans - 3.500
2 Saat - 2 Seans - 5.000
3 Saat - 3 Seans -6.500
4 Saat - 4 Seans - 7.500
Gecelik 6 saat - 12.000
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
IMG_3363.jpeg110.1 KB · Görüntüleme: 3,581
-
IMG_3418.jpeg79.8 KB · Görüntüleme: 2,183
-
IMG_3417.jpeg143.3 KB · Görüntüleme: 2,049
-
IMG_3415.jpeg70.8 KB · Görüntüleme: 2,036
-
IMG_3416.jpeg127.8 KB · Görüntüleme: 1,985
-