Herkese merhabalar, sevgili forum ailesi.Sizlere Ada hnm.ile dün akşam ki 3. buluşmamızdan bahsetmek istiyorum.Kendisi ile 15 gün ara ile buluşmak farklı bir keyif veriyor.Her buluşmamız da birbirimizi daha iyi tanımaya başladık,her seferinde farklı bir özelliğini keşfetmek, onunla zaman geçirmek, birşeyler paylaşmak çok güzel,o yüzden uzun programları tercih ediyoruz .Yine aradan 10 gün geçmiş ayrıldıktan sonra bir selâm vereyim bakalım neler yapıyor diye mesaj attım,ama ne zaman selâm versem kendimi confirme yaparken buluyorum🤭 Buluşma günü yine birtakım hazırlıklar yiyecek, içecek v.s derken küçük bir jest yapayım dedim 30 âdet mum alıp odanın ambiyansını değiştirdim.Camlar ve ışıklar kapalı her tarafı mumlarla aydınlatma sonrası kapıdan ilk girişte ki şaşkınlığı ve sevinci görülmeye değer di.Tabii ki ilerleyen saatlerde resepsiyondan uyarı geldi,alarm sistemi uyarı veriyor dediler, söndürmek zorunda kaldık 😂Yine çok güzel zaman geçirdik, bazı tabirleri sevmiyorum gfe,dfe ABS,asr bunlara takılmadan sınırlara saygı olduğu sürece doyumsuz anlar yaşatıyor minnoş pembiş.Tabii ki yine ayrılık vakti gelmişti bizim için kendisine tekrar teşekkür ediyorum zamanını ayırdığı için tekrar görüşmek ümidiyle diyelim.bir diğer teşekkür forum için çalışan adminler için, sıkılmadan zaman ayırıp okuyan herkese keyifli görüşmeler dileğiyle 🙏