@Partner ADA, uzun zamandır takibimde olan ancak İstanbul dışında yaşamam nedeniyle görüşmeye fırsat bulamadığım bir partnerdi. Artık zamanı geldi diyerek iletişim kurmaya karar verdim ve kendisiyle 4 saatlik görüşme talebimi içeren mesajı yazdım. Müsait olduğu ilk fırsatta cevap verdi, yönlendirmesiyle güzel bir suitte rezervasyon yaptım ve bilgisini verdim.
İletişimi, nezaketi tam bir hanımefendi. İletişim benim için çok önemli. İyi iletişim kuramazsam yükselemiyorum 🤷♂️
Beraber geçirdiğimiz zaman diliminde çok güzel bir uyum sağladığımızı düşünüyorum, muhabbetler muhabbetler,..
Cin içmek ona yakışıyor.
Özel anlarda beklentileri fazlasıyla karşılıyor, ben çok mutlu oldum 😛
Sevgili @Partner ADA, bana ayırdığın zaman diliminde umarım sen de güzel vakit geçirmişsindir. Umarım tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkür ederim 💜
İletişimi, nezaketi tam bir hanımefendi. İletişim benim için çok önemli. İyi iletişim kuramazsam yükselemiyorum 🤷♂️
Beraber geçirdiğimiz zaman diliminde çok güzel bir uyum sağladığımızı düşünüyorum, muhabbetler muhabbetler,..
Cin içmek ona yakışıyor.
Özel anlarda beklentileri fazlasıyla karşılıyor, ben çok mutlu oldum 😛
Sevgili @Partner ADA, bana ayırdığın zaman diliminde umarım sen de güzel vakit geçirmişsindir. Umarım tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkür ederim 💜