Herkese selamlar değerli forum ailesi,@Partner ADA ile son görüşmemizden bahsetmek istiyorum.Yine günler öncesinden yaptığımız plan üzerine önceki akşam için randevumuzu oluşturduk.Sabah saatlerinde aklımın ucundan geçmeyen bir sağlık sorunu ile uyandım.El parmağımda oluşan tırnak batması sonucu tarif edilemez acı ile soluğu şirket doktorunda aldım.Bu el bugün kullanılacak duruma gelsin dedim 😂kendisinin yetersiz kalıp,hastaneye yönlendirmesi ile sonuçlanan bir takım kesme, biçme,delme operasyonu ile kulağımda doktorun son kez sokuyorum 🤭 dişini sık sözleri (buraya açıklama yapayım 4 kez şırınga ile kan çektiler) yanlış anlaşılmasın 😂parmak sarılı durumda tekrar ofise geldim.Akşam bu randevuya gidilecekti başka birşey düşünmüyordum.Ada ile son kez teyitleşirken durumdan bahsettim, biraz üzüldü esmer güzeli, iptal edelim önce sağlık dedi ama kabul etmedim.Tek elle bile olsa severim seni dedim.🤭 Buluşma saati yaklaşırken gerekli hazırlıkları yaptım,5 dk.geliyorum mesajı ve kapı çalınması ile yine sarılma ve öpücük faslından sonra sohbetimize başladık.Artık kış moduna geçtiğimiz için Cin-soda yerine şarap eşliğinde başka bir keyifli oluyor.Koltukta başlayan ufak ufak temaslar yerini nefeslerin birleşmesi ile son buldu.Almış olduğum kamasutra eğitimi sayesinde🤭tek elle yapılacak pozisyonları deneyerek eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik.Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bize ayrılan süreninde sonu gelmişti.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum zamanını ayırdığı için, sizlere aşağıda 👇 küçük bir görsel şölen bırakarak kaçıyorum.Herkese iyi akşamlar diliyorum forum ailesi 🙏.