Onaylı Referans Ada' da mahsur kalmak

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
20,526
Bugün akşam üstü saatlerinde 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Ama ne görüşme odaya girdiği andan itibaren odanın havası değişti. Oturması, kalkması Roma sutünü gibi kadın. 30-40 dakika sohbet muhabbet derken seni yatağa atayım mı? dedi. Bir an tecavüz edecek sandım. 😃 Tam istediğim gibi bir minyon. Zevk almaya ve vermeye odaklı kaçak dövüş yok. Hele o kalçalar bittim. Seyretmek yeterli bence. O yüzden bir an önce Ada'lanın derim.🫡😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: obito, Arass, Hawkeye ve 5 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
20,341
Bugün akşam üstü saatlerinde 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Ama ne görüşme odaya girdiği andan itibaren odanın havası değişti. Oturması, kalkması Roma sutünü gibi kadın. 30-40 dakika sohbet muhabbet derken seni yatağa atayım mı? dedi. Bir an tecavüz edecek sandım. 😃 Tam istediğim gibi bir minyon. Zevk almaya ve vermeye odaklı kaçak dövüş yok. Hele o kalçalar bittim. Seyretmek yeterli bence. O yüzden bir an önce Ada'lanın derim.🫡😘
Güzel paylaşım teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Buddy ve Partner ADA
Durum
Sosyal Coin
3,398
Tanıtım Konusu Referansları
Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum canım, birlikte daha çok eğleneceğiz 😘🔥

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Buddy
Durum
Sosyal Coin
3,225
Paylaşım için teşekkürler
seni yatağa atayım mı? :ROFLMAO: güzel olmuş

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556