Olumlu Görüşme Ace&Özge(News'li site)

• Konbuyu başlatan Ace1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
2,992
Değerli Forumdaşlar,

Uzun bir süre önce forum dışında da güvenilir partnelere göz atmaya karar verdiğim bir sırada yerliler arasında kendisi dikkatimi çekmişti, iletişimi gayet hızlı, samimi ve başarılı olan Özge, daha yenilerde gerçekleştirdiğimiz görüşmede, sitede de zaten olumlu bir olarak belirtilen şekilde ilk karşılaştığınız andan başlayıp ayrılıncaya dek konforlu dairesinde iyi bir görüşme deneyimi ve son derece sıcak bir atmosfer için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Ben oldukça memnun kaldım, sizlere de tavsiye ederim.

Durum
Sosyal Coin
6,557
Paylaşım için teşekkürler. Özge hanım iyidir. Burada olması için girişimlerde bulunuldu sanırım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ace1 ve OZGE
Durum
Sosyal Coin
1,378
Değerli Forumdaşlar,

Uzun bir süre önce forum dışında da güvenilir partnelere göz atmaya karar verdiğim bir sırada yerliler arasında kendisi dikkatimi çekmişti, iletişimi gayet hızlı, samimi ve başarılı olan Özge, daha yenilerde gerçekleştirdiğimiz görüşmede, sitede de zaten olumlu bir olarak belirtilen şekilde ilk karşılaştığınız andan başlayıp ayrılıncaya dek konforlu dairesinde iyi bir görüşme deneyimi ve son derece sıcak bir atmosfer için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

tşk bilgilendirme için,ben de yazıştım..karasız kaldım..yarım saat ve 1 saat seçeneği sundu.. yüz güzelliği ve mekan temizliği, havlu vs niraz daha ayrıntı çok makbule geçerdi :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ace1
Durum
Sosyal Coin
1,502
Masoz olan Ozge mi? Atasehirde guzel rezidansi ve iri silikon gogusleri olan?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,992
tşk bilgilendirme için,ben de yazıştım..karasız kaldım..yarım saat ve 1 saat seçeneği sundu.. yüz güzelliği ve mekan temizliği, havlu vs niraz daha ayrıntı çok makbule geçerdi :)
Rica ederim. Yüz güzelliği olarak, bakımlı, estetik var ve sitedeki yüz resimlerinin hemen hemen aynısı diyebilirim (filtre, photoshop yapmayan yok zaten). Mekan çok şık, derli toplu ve temiz. Havlu, çarşaf konusunda da titiz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dozie
Durum
Sosyal Coin
283
Hoş paylışım için teşekkürler. ✌️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898
Değerli Forumdaşlar,

güzel paylaşım için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ace1
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye