Acaba yanlış mı düşünüyorum?

Durum
Sosyal Coin
21,041
Tanıtım Konusu Referansları
Gözlemlediğim kadarı ile paylaşılan resimlere ve paylaşımlara girip bakılma yüksek ama beğeni ve yorum cok az.Bir çok resimi özenerek ayrı kıyafetler belirleyerek cekip içinden seçip sizlerle paylaşılıyor ve bu neredeyse hergün ve farklı resimler oysaki 1 hafta önceki ben ile şuanki aynı ama ben işime sevgim saygım ve sonrada sizlere olan saygımdan en son reklam.Ama o emeğe girip bakan ve cıkan sayısı ile verilen beğenme yorum tepkisi arasındaki büyük fark heves kırıcı girdim baktım begenmedim deme hakkınız tabiki var ama bildiğiniz Kayla Buse bakmayın😆 Sadece gözlemlediğimi paylaşıyorum 100 bakan ama 6 begeni 1 2 yorumda bence olmamalı bu. Yani şu istediğiniz güncel olsun yada bir çok kriter ama olanada yokmuş gibi umarım yanlış ifade etmedim kendimi ve Anlatabildim Teşekkürler 💋
Bişey diyonuz mu?

Durum
Sosyal Coin
21,041
Çok haklısın Buse
Ya bakıyorum 100 okuyan eyv begenilmicek seyi begenmesinler ama ben zaten kendim begenmezsem koymam ama verilen emeğe saygıya değere tepkisizlik benide isteksizliğe itiyor hergün güncel paylaşım ama hep aynı 5 6 kişi sadece göz bile doyursak ona bile tepki gerek dimi bilader yanlısım varsa yanlıs de

Durum
Sosyal Coin
15,666
Buse sana her baktığımda , ah diyorum keşke İstanbul’da olsa , sanırım bu iç geçirmeleri dışımdan yapsam , belki kanar gelir 🤗 lütfen devam et , sloganını bilmeyen zaten kendini zampara sanmasın 😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
21,041
Tabi ki çok haklısın, insan bir beğen yapar.Mesela ben de kendimi beğeniyorum ama fotoğraf paylaşmıyorum 😎
Paylaş ben beğenirim bilader bunu bile 19 kişi okuyor ama tepki sıfır sonrada insanlar neden aktif değil eeee kendimiz calıp oynarsak nereye kadar😆

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, akua ve ThE_RoCK
Durum
Sosyal Coin
21,041
Buse sana her baktığımda , ah diyorum keşke İstanbul’da olsa , sanırım bu iç geçirmeleri dışımdan yapsam , belki kanar gelir 🤗 lütfen devam et , sloganını bilmeyen zaten kendini zampara sanmasın 😘
Ama yaaaa işte resim gibi İstanbul'a gel dediler geldik ama görüşen gel diyen dısında 10 gün İstanbul'da kaldım şimdi yine gel deniliyor ama yine görüşen olmaz😆😆 Ben 7 evladımı bırakıp zor geliyorum eğer yine kendim gibi güvendiğim kişi olurda gelirse belki bahara buda başka bahara derbi gibi oldu😆💋💋

Durum
Sosyal Coin
21,041
Kesinlikle aynı fikirdeyim neden yorum yapmak bu kadar zor geliyor insanlara
Ya 100;kişi bakıp 6 begeni yorumda 3 4 aynı kişi ve o paylaşılan fotolar için ben zaman ayırıp cekip hemde tekrar tekrar koyuyorum emek en azından.Birkere benim resmimi calan kıza yazdım dediki aman salakmıyım kendimi ne desifre etcem hem kimse sen değilsin demiyor😆

Beğenenler:

rio

Durum
Sosyal Coin
8,502
Aboooo paylaşımlara beğenme ve yorum yapmadığımızda da sadece bakıp çıktığımızı göre biliyormuydunuz😮😮😮
Ben o zaman hapı yuttum 🤦🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve STAREYLUL
Durum
Sosyal Coin
8,126
Gözlemlediğim kadarı ile paylaşılan resimlere ve paylaşımlara girip bakılma yüksek ama beğeni ve yorum cok az.Bir çok resimi özenerek ayrı kıyafetler belirleyerek cekip içinden seçip sizlerle paylaşılıyor ve bu neredeyse hergün ve farklı resimler oysaki 1 hafta önceki ben ile şuanki aynı ama ben işime sevgim saygım ve sonrada sizlere olan saygımdan en son reklam.Ama o emeğe girip bakan ve cıkan sayısı ile verilen beğenme yorum tepkisi arasındaki büyük fark heves kırıcı girdim baktım begenmedim deme hakkınız tabiki var ama bildiğiniz Kayla Buse bakmayın😆 Sadece gözlemlediğimi paylaşıyorum 100 bakan ama 6 begeni 1 2 yorumda bence olmamalı bu. Yani şu istediğiniz güncel olsun yada bir çok kriter ama olanada yokmuş gibi umarım yanlış ifade etmedim kendimi ve Anlatabildim Teşekkürler 💋
Bişey diyonuz mu?

Bişey diyorum sanırım...
Bundan sonra senin adın Haklı Buse Kayla olsun 😉😘

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: Alpi1907 ve Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
6,557
Buse hanım merhaba. Acaba görünme sayıları foruma üye olmadan bakan kişiler dahil olabilir mi?
Örneğin şu an çevrim içi kişilerden üye olanlar kadar üye olmayan (ziyaretçi) var forumda.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,059
Kadın hakli beyler dağılın👍 (bu eski bi tribün sözüdür kimse yanlış anlamasin)

Bide konudan cok alakasiz olcak ama @Buse35KayLa hanım o o kadar ciddi konunun sonunda kahkaha attim valla🤣🤣🤣 bisey dionuz mu? efsane hareket👍🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: ThE_RoCK, Hawkeye ve Buse35KayLa
Durum
Sosyal Coin
417
Bişey diyonuz mu?
Kesinlikle çok hakli bir serzenis olmakla birlikte herkesde aynimi bilmiyorum benim telefonumda forum ne yazikki yavas calisiyor buda yorum yazma aktif sohbete katılma gibi online olmayi gerektirecek islerde birazdaha tembel olma tarafina dogru cekiyor beni ama dediginiz gibi takip ettigim kadariyla forumun en aktif paylasim yapan isimlerinden biri olarak size karsi basta olmak uzere daha hassas olacagima soz veriyorum 😁😁😁

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
21,041

Bide konudan cok alakasiz olcak ama @Buse35KayLa hanım o o kadar ciddi konunun sonunda kahkaha attim valla🤣🤣🤣 bisey dionuz mu? efsane hareket👍🤣
Hahahha yav bu benim Twitter ve heryerde mottom gibi sonuna hep yazarım 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: akua ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
21,041
Kesinlikle çok hakli bir serzenis olmakla birlikte herkesde aynimi bilmiyorum benim telefonumda forum ne yazikki yavas calisiyor buda yorum yazma aktif sohbete katılma gibi online olmayi gerektirecek islerde birazdaha tembel olma tarafina dogru cekiyor beni ama dediginiz gibi takip ettigim kadariyla forumun en aktif paylasim yapan isimlerinden biri olarak size karsi basta olmak uzere daha hassas olacagima soz veriyorum 😁😁😁
Çok mersi kendimi doğru ifade etmiş olmak beni mutlu etti 🥰 hahayha ozaman bende paylaşım yapmaya devam✌️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Santo82, Angora, akua ve 2 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
21,041

Ne güzel birşey ki hem kendimi iyi ifade edebilmişim hemde gülmenizede vesile olmuşum ayyy canım kendim 🥰🥰 Teşekkürler 💋💋
Birşey diyonuz mu?🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Santo82, Hawkeye ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
21,041
Buse hanım merhaba. Acaba görünme sayıları foruma üye olmadan bakan kişiler dahil olabilir mi?
Örneğin şu an çevrim içi kişilerden üye olanlar kadar üye olmayan (ziyaretçi) var forumda.
Mesela suan benim ekranda bu konuyu 64 kişi okudu bilgisi var yanıt verende 11 yazıyor işte benim paylaşımını açanlar bakanlar o yazan rakamlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
2,172
Bişey diyonuz mu?
Ya ben bu kızı her zaman haklı bulmuşumdur ve beğenmişimdir hiç ıska geçmem😂😂😘😘cansın baby❤️❤️

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
21,041
Ya ben bu kızı her zaman haklı bulmuşumdur ve beğenmişimdir hiç ıska geçmem😂😂😘😘cansın baby❤️❤️
Hahahha 🤣🤣🤣 ama ya okadar özenerek sizle paylaşıp sonra o totoya 6 begeni 😆 valla bananede demek seçimdi ama kendimi rahatsız hissettim gören 100 begeni nerdeyse yok sonrada rahatsız isem paylaşmak istedim aslında haklı haksız olmak değilde gayem anlaşılmak anlaşıldığımı görüşüyorum mutluyym bu arada sende cansın ve seviliyorsun💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Santo82, BLACKSEA ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
21,041
Dostum ben artık prensip olarak düşünmüyorum, nasılsa benim yerime "düşünen" akil insanlar var o yüzden düşünmeyi bıraktım sen de bırak.
Dostum haklısın ama yengecim ben yapıma bünyeye ters düşünmemek düşğnmek istemesemde bir bakmışım yine o düşüncedeyim ama içimde tutmamayı daha doğru buluyorum ozaman rahatlıyor insan sende dene

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz
Durum
Sosyal Coin
21,041
İşte içimde tutmazsam sıkıntı. Yıllar önce bir kız arkadaşım vardı, beraberken defalarca söylediğim bir şey vardı ve konuda ki davranışlarından asla vazgeçmediği için ayrılmıştım. Ayrıldıktan 3 sene sonra karşılaştık birer bira içelim dedik. Beraberken yaptığı şeyleri yapıp yapmadığını sordum ve yapıyorum cevabını alınca... "Öyle yapma bu senin şanına leke düşürür, daha farklısını yap" dedim. (Bunun ne olduğunu yarın konuşuruz) O gün yaptığım yanlış yönlendirmeyi bir daha yapmamaya gayret ettim. Şimdi de aynı şekilde düşünüyorum.
Anladım ozaman yarın bana bu nedir anlatmalısın yarın mutlaka telde buluşalım bilader iyi geceler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ZeuS
Durum
Sosyal Coin
2,172
Hahahha 🤣🤣🤣 ama ya okadar özenerek sizle paylaşıp sonra o totoya 6 begeni 😆 valla bananede demek seçimdi ama kendimi rahatsız hissettim gören 100 begeni nerdeyse yok sonrada rahatsız isem paylaşmak istedim aslında haklı haksız olmak değilde gayem anlaşılmak anlaşıldığımı görüşüyorum mutluyym bu arada sende cansın ve seviliyorsun💋💋
Beğenmemekte onların ayıbı kuzu biraz emeğe saygı beyler girip en azından beğenip beğenmediğinizi belli edin👍

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
762
Bişey diyonuz mu?
Senin paylaşımını görmeyipte beğenmemek olmaz @Buse35KayLa ,bazen abartıyor muyum diye düşünmüyor değilim..Çünkü şöyle düşünen pembişler olabilir" üff be yine mi bu herif sapık gibi her şeyimi beğeniyor,ama görüşmeye gelince Fısss"
Komşu Galaksi'nin GÜZELİ @Buse35KayLa
10 bin milyon kaplan gücündeki Kadın emeğine ve o kocaman yüreğine sağlık

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye