Nötr Görüşme Abartmaya gerek yok

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
890
Yorumlara bakınca bu başlığı yazma gereği duydum, arkadaşlar öyle ahım şahım abartıldığı kadar bir şey göremedim ben, fotolarla alakası yok, sıradan bir hatun. Yani sayfalarca şartlar vs vs yok şu yok bu, şu kadar bu kadar vs, biraz da biz erkekler mi bu kadar havaya sokuyoruz diye düşünmeden edemiyorum.. sonra 2 saatine 8 bin tl istiyorlar ;)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Qwertp, arda4321 ve Keladam
Durum
Sosyal Coin
15,253
Yorumlara bakınca bu başlığı yazma gereği duydum, arkadaşlar öyle ahım şahım abartıldığı kadar bir şey göremedim ben, fotolarla alakası yok, sıradan bir hatun. Yani sayfalarca şartlar vs vs yok şu yok bu, şu kadar bu kadar vs, biraz da biz erkekler mi bu kadar havaya sokuyoruz diye düşünmeden edemiyorum.. sonra 2 saatine 8 bin tl istiyorlar ;)
Olumsuz olan ne? Görüşme dışında her konuyu yazmışsın.

Durum
Sosyal Coin
890
Olumsuz olan ne? Görüşme dışında her konuyu yazmışsın.
Kırıcı olmama adına çok detay yazmak istemiyorum neticede birçok beğenen ve memnun kalan arkadaş olmuş, ben genel olarak fotoların güncel olmadığını ve de çok memnun kalmadığımı ifade etmek istedim, bu benim fikrim. Beğenen memnun kalan da bir çok kişi var neticede

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
11,487
Kim hakkında yazdığınızıda belirtseydiniz, ayrıca olumsuz olabilcek yaşadığınız durumu belirtirsen daha iyi olur. Yorumun çamur at izi kalsın şeklinde olmuş.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Kırıcı olmama adına çok detay yazmak istemiyorum neticede birçok beğenen ve memnun kalan arkadaş olmuş, ben genel olarak fotoların güncel olmadığını ve de çok memnun kalmadığımı ifade etmek istedim, bu benim fikrim. Beğenen memnun kalan da bir çok kişi var neticede
Görüşmeye ait yazışmaları altta bulunan numaraya whatsappdan atarmısınız?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,466
Hocam belli ki yaptığınız görüşme beklentinizi karşılamamış ancak kendinizi tam ifade edememişsiniz bence.
Ayrıca bir kadına 'sıradan bir hatun' demek biz erkeklere yakışmaz.
Her durumda anlatmak istediklerimizi rencide etmeden, kırmadan anlatıp bir daha görüşmeyiz olur biter diye düşünüyorum.
Hem size 'sıradan bir hatun' olarak görünen kadın bir başkasında Monica Bellucci etkisi yaratabilir..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haktan ak
Durum
Sosyal Coin
3,450
Böyle "havada kalan" yorumlar yapıldığı sürece kimse tarafından ciddiye alınmazsınız. Yanlış bir davranış...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye