İstanbul dayım iş için İzmir'e yolum düşüyor sık sık geldigimde sizinle tanışmak isterim😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Hoş geldin kuzucumm bende diyorum buralarda birşeyler eksik demekki senmişin😂😂😂😂😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Aman aman kimler gelmiş😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Hoşgeldiniz Cansel hanım 🥰😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Hoşbuldum 🤗sizin için bu kadar uzun olduğunu düşünmemiştim 🤭🥰🥰 teşekkür ederim 🥰🥰Hoşgeldiniz efendim, sizin için minik belki ama bizim için uzun bir ara 🌷❤️
Tabikiii neden olmasın çok sevinirim tanışmak dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰🥰İstanbul dayım iş için İzmir'e yolum düşüyor sık sık geldigimde sizinle tanışmak isterim
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋 hoşbuldum 🤗🤗🤗 tamam özletmem 🥰🥰İyi ki gelmişler, hep gelsinler, her zaman gelsinler, sen hep gel bebeğim, özletme kendini 😘😘😘
Ooo prenses hoş geldin 🫣🔥♥️♥️😘😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Hoşbuldum balım 🥰 hahaaa bak sen demekki fark etmişsin🤣🤣🤣🤪🤪😎😎Hoş geldin kuzucumm bende diyorum buralarda birşeyler eksik demekki senmişin😂😂😂😂
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗Foruma güneş doğdu
Ben geldimmm Cansel Ulusoy 🤣🤣🥰🥰Aman aman kimler gelmiş
Canımsın teşekkürler bitanem 💋💋💋prensesimiz gelmis😘😘
Hoşbuldum @Oktayca bey 🥰🥰🥰Hoşgeldiniz Cansel hanım 🥰
😂😂😂 bilemem belkide etmişimdirHoşbuldum balım 🥰 hahaaa bak sen demekki fark etmişsin🤣🤣🤣🤪🤪😎😎
Hoşbuldum bebişkom 🥰🥰🥰 teşekkür ederim 🥰Ooo prenses hoş geldin 🫣🔥♥️♥️😘
Bence etmişsindir 😉😉😎😎🤭🤭😂😂😂 bilemem belkide etmişimdir
😈😈😈😈😈Ettim tabiki bebişBence etmişsindir 😉😉😎😎🤭🤭
🍓😘😘😘🥰😋Hoşbuldum bebişkom 🥰🥰🥰 teşekkür ederim 🥰
iyi geldin güzellik😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Kaşla göz arasında nereye kayboldunuz 🤭😎😉Hoşbuldum @Oktayca bey 🥰🥰🥰
Minik aralarda bile özleniyorsunuz. Aman makro aralar olmasında .😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Senin için minik bizim için uzuuun bir ara😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Canımsın teşekkürler bitanem 💋💋😈😈😈😈😈Ettim tabiki bebiş
🥰🥰🥰🥰🥰🍓😘😘😘🥰😋
Minik kuşum diyen ağzını yerim senin 🥰🥰💋💋 hoşbuldum yavru ceylanım 🥰🥰🤗🤗😎😎Hoşgeldin minik kuşum
Teşekkürler bebeğim iyiki geldim 🥰🥰🥰iyi geldin güzellik
😍😍😍😉Minik bir aradan sonra burdayım 🥰🤗
Bakalım nereye kaybolsam acaba...🤭🤭🥰🥰 kalbinize olabilir mi 😁😁🤭🥰🥰🥰Kaşla göz arasında nereye kayboldunuz 🤭😎😉
Çok teşekkür ederim bitanemm 🌺🌺🌺yok bunlar minik aralar merak etme 🤭🤭🥰🥰😁😁Minik aralarda bile özleniyorsunuz. Aman makro aralar olmasında .
Ozaman minik ara da yok bundan sonra 🤭🤭🥰😁😁🤪🤪Senin için minik bizim için uzuuun bir ara
💓💓💓💓💓💓
Hoşbuldum bebişkom 🥰🥰🥰 evet fark ettim etiğini 🥰🥰🥰🥰hoşgeldin , hissettik yokluğunu ...
Bilmem ben şok olabilir mi🙈🙂🙂😎Bakalım nereye kaybolsam acaba...🤭🤭🥰🥰 kalbinize olabilir mi 😁😁🤭🥰🥰🥰