Mavişelimm 😘😘Mavilim mavişelim mi mavişim 😝😝
Offffff geleyim mavişim yanalım 💋❤️🔥Mavilim mavişelim mi mavişim 😝😝
aşırı sexyMavilim mavişelim mi mavişim 😝😝
Evet, cinselliğin tabu olduğu, başta kadın, çocuk, hayvan demeden her canlıya taciz/tecavüz edildiği bu toplumun "erkegleri" olarak full artı full abazayız. Başka soru var mıydı?Bu tip forumlarda sanırım adet olmuş bu söylemler.
Aşırı seksisin,offf yakıyorsun,o,bu,şu neyse amacım polimik yaratmak yada hanımefendinin açtığı konuyu sulandırmak değil elbette ama inanın günlerdir okuyorum allah allah,hayda,yok canım falan diyorum.
Ya şimdi x hanımefendi bir resim koymuş,
Mesela bikinili,yada bir mini etekle vs.
Bu resime bu denli hallenmek neyin nesi,şiirler,ağıtlar,övgüler neyin nesi diyorum kendime.
Yahu biz Türk erkeleri bu denlimi açız,abazayız ben harbi anlamıyorum.
Plajlarda bikinili hatun kaynıyor,sokaklar mini etekli kadınla dolu vaziyette,
E biz şimdi buralardada bunlaramı bakalım trene bakar gibi yatalım yerlere atalım kendimizi yerden yere şiirler okuyup serenatlar yapalım.
Yok o kadar değil be usta.
Hanımefendi sizdende ayrıca özür dilerim,
Lütfen yanlış anlamayınız sadece önüme ilk gelen sizin konunuzdu ve inanınızki bu şekilde denk geldi bu ayzdıklarım.
Herkesin affını sığınarak bununla ilgili içimden gelenler direk bunlardı.
Gözleri çok güzel bakmış dimi 😍🫦
Yani başka deyişle yada sizin yorumunuzla affınıza sığınarak böyle olmayı yada bunu kabullnmeyimi seçmeliyiz.Kusura bakmayın ben bu yöntemi tercih etmeden devam edeyim hayatıma ve birde naçizane temenni itidalli olarak ve kırmadan,dökmeden,incitmeden sakince sohbet her daim doğru olanı seçmektir.Evet, cinselliğin tabu olduğu, başta kadın, çocuk, hayvan demeden her canlıya taciz/tecavüz edildiği bu toplumun "erkegleri" olarak full artı full abazayız. Başka soru var mıydı?
Seçmek zorunda değiliz, %99 un öyle olduğu bir ortamda kalmak zorunda da değiliz. Üyeliği iptal edeyim mi, madem bu kadar mutsuzsan ve şikayetçiysen bu ortamdan? İnsanların beğenilerini aşağılayan yorumlar istemiyoruz bu ortamda. Yeteri kadar açık oldu mu? Bu polemiği devam ettirip diğer partnerlerin konularına da bu tarz bir mesaj daha yazdığında, ilgili forum kuralı gereği ben senin üyeliğini sonlandıracağım zaten. Hadi eyvallah 🙋♂️Yani başka deyişle yada sizin yorumunuzla affınıza sığınarak böyle olmayı yada bunu kabullnmeyimi seçmeliyiz.Kusura bakmayın ben bu yöntemi tercih etmeden devam edeyim hayatıma ve birde naçizane temenni itidalli olarak ve kırmadan,dökmeden,incitmeden sakince sohbet her daim doğru olanı seçmektir.
Sus sen beğeniyolar beni 🤣🤣🤣Bu tip forumlarda sanırım adet olmuş bu söylemler.
Aşırı seksisin,offf yakıyorsun,o,bu,şu neyse amacım polimik yaratmak yada hanımefendinin açtığı konuyu sulandırmak değil elbette ama inanın günlerdir okuyorum allah allah,hayda,yok canım falan diyorum.
Ya şimdi x hanımefendi bir resim koymuş,
Mesela bikinili,yada bir mini etekle vs.
Bu resime bu denli hallenmek neyin nesi,şiirler,ağıtlar,övgüler neyin nesi diyorum kendime.
Yahu biz Türk erkeleri bu denlimi açız,abazayız ben harbi anlamıyorum.
Plajlarda bikinili hatun kaynıyor,sokaklar mini etekli kadınla dolu vaziyette,
E biz şimdi buralardada bunlaramı bakalım trene bakar gibi yatalım yerlere atalım kendimizi yerden yere şiirler okuyup serenatlar yapalım.
Yok o kadar değil be usta.
Hanımefendi sizdende ayrıca özür dilerim,
Lütfen yanlış anlamayınız sadece önüme ilk gelen sizin konunuzdu ve inanınızki bu şekilde denk geldi bu ayzdıklarım.
Herkesin affını sığınarak bununla ilgili içimden gelenler direk bunlardı.
Bu yoruma laf diyecek kişi elbette taş olur,Sus sen beğeniyolar beni 🤣🤣🤣
Abartsınlar ben mutlu oluyom 🙃🙃 olmayayım mı mutlu ben yazık değil mi bana 😭😭Bu yoruma laf diyecek kişi elbette taş olur,
Son derece alımlı,sexapeli yüksek,fiziki görüntüsü vücudunun her noktasıyla uyumlu bir hanımefendisiniz.
Benim beğenmediğim gibi bir durum söz konusu bile değil.
Ben sadece bu resim özelinde şahsım adına abartmaya gerek olmadığını ifade ettim.
Ayrıca beğenmekte en az beğenilmek kadar özel bence.
Elbette olun hatta sadece Eylül Rüya değil herkes mutlu musmutlu olsun.Abartsınlar ben mutlu oluyom 🙃🙃 olmayayım mı mutlu ben yazık değil mi bana 😭😭
Ama kötülük ve mutsuzluk asla yok olmayacak 🥹Elbette olun hatta sadece Eylül Rüya değil herkes mutlu musmutlu olsun.
Kötülük ve mutsuzluk yok olsun.
Acı yok şampiyon,Ama kötülük ve mutsuzluk asla yok olmayacak 🥹
Savşmayalım sevişe sevişe iyileşelim olmaz mı ☺️Acı yok şampiyon,
Savaşmaya devam emin adımlarla düden daha güçlü şekilde.😘
Başka soru beni beğeniyon mu 🤔Evet, cinselliğin tabu olduğu, başta kadın, çocuk, hayvan demeden her canlıya taciz/tecavüz edildiği bu toplumun "erkegleri" olarak full artı full abazayız. Başka soru var mıydı?
Bilmem var mı 😀O puslu görüntünün ardında bir afet var gibi 😋
Ben seni yıllar önce Torium'un oradayken "kanlı canlı beyenmiştim" de, mazinin konuları işte 🙋♂️Başka soru beni beğeniyon mu 🤔
MuckBen seni yıllar önce Torium'un oradayken "kanlı canlı beyenmiştim" de, mazinin konuları işte 🙋♂️
Ama kötülük ve mutsuzluk asla yok olmayacak 🥹
Bana uyar öneri yerinde ve superSavşmayalım sevişe sevişe iyileşelim olmaz mı ☺️
Mavilim mavişelim mi mavişim
aaaaaa mavi güzel renk gerçekten :=)Mavi hastası olduğumu biliyorsun değil mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi