🦋🩵🦋🩵

Durum
Sosyal Coin
10,199
Bu tip forumlarda sanırım adet olmuş bu söylemler.
Aşırı seksisin,offf yakıyorsun,o,bu,şu neyse amacım polimik yaratmak yada hanımefendinin açtığı konuyu sulandırmak değil elbette ama inanın günlerdir okuyorum allah allah,hayda,yok canım falan diyorum.
Ya şimdi x hanımefendi bir resim koymuş,
Mesela bikinili,yada bir mini etekle vs.
Bu resime bu denli hallenmek neyin nesi,şiirler,ağıtlar,övgüler neyin nesi diyorum kendime.
Yahu biz Türk erkeleri bu denlimi açız,abazayız ben harbi anlamıyorum.
Plajlarda bikinili hatun kaynıyor,sokaklar mini etekli kadınla dolu vaziyette,
E biz şimdi buralardada bunlaramı bakalım trene bakar gibi yatalım yerlere atalım kendimizi yerden yere şiirler okuyup serenatlar yapalım.
Yok o kadar değil be usta.

Hanımefendi sizdende ayrıca özür dilerim,
Lütfen yanlış anlamayınız sadece önüme ilk gelen sizin konunuzdu ve inanınızki bu şekilde denk geldi bu ayzdıklarım.

Herkesin affını sığınarak bununla ilgili içimden gelenler direk bunlardı.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SHIELD
Durum
Sosyal Coin
37,725
Aşırı seksisin,offf yakıyorsun,o,bu,şu neyse amacım polimik yaratmak yada hanımefendinin açtığı konuyu sulandırmak değil elbette ama inanın günlerdir okuyorum allah allah,hayda,yok canım falan diyorum.
Bu resime bu denli hallenmek neyin nesi,şiirler,ağıtlar,övgüler neyin nesi diyorum kendime.
E biz şimdi buralardada bunlaramı bakalım trene bakar gibi yatalım yerlere atalım kendimizi yerden yere şiirler okuyup serenatlar yapalım.

Lütfen yanlış anlamayınız sadece önüme ilk gelen sizin konunuzdu ve inanınızki bu şekilde denk geldi bu ayzdıklarım.

Evet, cinselliğin tabu olduğu, başta kadın, çocuk, hayvan demeden her canlıya taciz/tecavüz edildiği bu toplumun "erkegleri" olarak full artı full abazayız. Başka soru var mıydı?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen, Avtandil ve EYLÜLRÜYA
Durum
Sosyal Coin
10,199
Gözleri çok güzel bakmış dimi 😍🫦

Evet, cinselliğin tabu olduğu, başta kadın, çocuk, hayvan demeden her canlıya taciz/tecavüz edildiği bu toplumun "erkegleri" olarak full artı full abazayız. Başka soru var mıydı?
Yani başka deyişle yada sizin yorumunuzla affınıza sığınarak böyle olmayı yada bunu kabullnmeyimi seçmeliyiz.Kusura bakmayın ben bu yöntemi tercih etmeden devam edeyim hayatıma ve birde naçizane temenni itidalli olarak ve kırmadan,dökmeden,incitmeden sakince sohbet her daim doğru olanı seçmektir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Yani başka deyişle yada sizin yorumunuzla affınıza sığınarak böyle olmayı yada bunu kabullnmeyimi seçmeliyiz.Kusura bakmayın ben bu yöntemi tercih etmeden devam edeyim hayatıma ve birde naçizane temenni itidalli olarak ve kırmadan,dökmeden,incitmeden sakince sohbet her daim doğru olanı seçmektir.
Seçmek zorunda değiliz, %99 un öyle olduğu bir ortamda kalmak zorunda da değiliz. Üyeliği iptal edeyim mi, madem bu kadar mutsuzsan ve şikayetçiysen bu ortamdan? İnsanların beğenilerini aşağılayan yorumlar istemiyoruz bu ortamda. Yeteri kadar açık oldu mu? Bu polemiği devam ettirip diğer partnerlerin konularına da bu tarz bir mesaj daha yazdığında, ilgili forum kuralı gereği ben senin üyeliğini sonlandıracağım zaten. Hadi eyvallah 🙋‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen
Durum
Sosyal Coin
19,864
Tanıtım Konusu Referansları

Sus sen beğeniyolar beni 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Maystro
Durum
Sosyal Coin
10,199
Sus sen beğeniyolar beni 🤣🤣🤣
Bu yoruma laf diyecek kişi elbette taş olur,
Son derece alımlı,sexapeli yüksek,fiziki görüntüsü vücudunun her noktasıyla uyumlu bir hanımefendisiniz.
Benim beğenmediğim gibi bir durum söz konusu bile değil.
Ben sadece bu resim özelinde şahsım adına abartmaya gerek olmadığını ifade ettim.
Ayrıca beğenmekte en az beğenilmek kadar özel bence.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,864
Tanıtım Konusu Referansları
Bu yoruma laf diyecek kişi elbette taş olur,
Son derece alımlı,sexapeli yüksek,fiziki görüntüsü vücudunun her noktasıyla uyumlu bir hanımefendisiniz.
Benim beğenmediğim gibi bir durum söz konusu bile değil.
Ben sadece bu resim özelinde şahsım adına abartmaya gerek olmadığını ifade ettim.
Ayrıca beğenmekte en az beğenilmek kadar özel bence.
Abartsınlar ben mutlu oluyom 🙃🙃 olmayayım mı mutlu ben yazık değil mi bana 😭😭

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
612
ooooo mavilim, aşk yolum, sahilim, eşin yok cihanda, aşığım ben sana :ROFLMAO: :devilish:

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye