Herkese selamlar umarım haftanız sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı geçer. Marina ile görüşmelerim aralıksız devam ediyor. 6 aydan beri hemen hemen her hafta 2 kez görüşme yaptık artık sayısını sayamadım heralde 50 defa görüşme yapmışızdır 😊 yakında mahallede kırmızı halılarla karşılanmaya başlarım aracım için park yerim bile hazır heralde alıştılar sürekli aynı yere park ediyorum orayı bana ayırdılar muhtemelen 😂 Gelelim Marinaya.Açmış olduğum bütün referanslarda ilgisinden güzelliğine ve ikramlarına kadar detaylı bilgiler verdim hatta bu yaşıma kadar sürekli etrafımda güzel kızlar olmasına rağmen ( yazar burada kendisini biraz övüyor 😂) onun güzelliği karşısında ilk başlarda heyecanlanmıştım.Maşallah diyelim güzellik-samimiyet-hoşgörülülük-mütevazilik hepsi Marinada toplanmış 😊 özel anlara gelecek olursak detay vermeyi sevmem ama gerçekten müthiş bir deneyim belki kendisi bu konuda benden şikayetçi olabilir bazen ona ayak uyduramıyorum ben duruyorum o durmuyor 😅 Ben kendisini tanıdığım için çok şanslıyım eminim görüşen arkadaşlar da benimle aynı fikirdedir.
Not : Bu hafta çok daha güzel olacağından emin ol sarı papatyam 😉
Referansı sabırla okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum…
Not : Bu hafta çok daha güzel olacağından emin ol sarı papatyam 😉
Referansı sabırla okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum…