Onaylı Referans 2 Gün, 1 kadın.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
253
Merhaba; Bu referansın amacı tanıtımdan ziyade yaşanılanı paylaşmak istememdir.

@Bade hakkında detaylı referansıma https://www.centilmens.xyz/konular/bir-kadin-24-saatte-ne-kadar-ozlenebilir-ki.107078/ buradan ulaşabilirsiniz.

@Bade hanımla daha önceki görüşmemizde daha fazla vakit geçirmek istemiştim fakat yanından gitmem gerekiyordu. Bu sefer kendisine daha uzun ve planlı bir görüşme teklif ettim. Sapancada bir tiny house/bungalov benzeri bir yeri 2 gece için kiraladım. İlk gece havuzla alakalı bazı sorunlar olsada moralimizi düşürmeyip eğlenebildik. Biraz film, biraz seks. 2. Günün sabahı tatlı bir sabah sevişmesi oldu, ne kısa ne uzun. Tam tadında bir sevişme :) gün içinde biraz gezdik. Sonra mangal için et ve şarap alıp evimize doğru yol aldık. 2.gün gerçekten harikaydı. Özellikle havuzda 2 saatten fazla vakit geçirdik. Samimi sohbetler, şarap, çerez, erotizm, tamamı çok yerindeydi. Hiç biri abartı değildi. Gerçekten güzel vakitler oldu benim için. Sonra tabiki bu geceyide yatağımızda şöminemizin sesi eşliğinde ki sevişmelerle taçlandırdık. Sabah istemediğim bazı durumlar olduğundan programa 10 üzerinden 8 verebiliyorum. Sonu harika değildi. Ama yine de güzeldi.

Durum
Sosyal Coin
24,648
Merhaba; Bu referansın amacı tanıtımdan ziyade yaşanılanı paylaşmak istememdir.

@Bade hakkında detaylı referansıma https://www.centilmens.xyz/konular/bir-kadin-24-saatte-ne-kadar-ozlenebilir-ki.107078/ buradan ulaşabilirsiniz.

@Bade hanımla daha önceki görüşmemizde daha fazla vakit geçirmek istemiştim fakat yanından gitmem gerekiyordu. Bu sefer kendisine daha uzun ve planlı bir görüşme teklif ettim. Sapancada bir tiny house/bungalov benzeri bir yeri 2 gece için kiraladım. İlk gece havuzla alakalı bazı sorunlar olsada moralimizi düşürmeyip eğlenebildik. Biraz film, biraz seks. 2. Günün sabahı tatlı bir sabah sevişmesi oldu, ne kısa ne uzun. Tam tadında bir sevişme :) gün içinde biraz gezdik. Sonra mangal için et ve şarap alıp evimize doğru yol aldık. 2.gün gerçekten harikaydı. Özellikle havuzda 2 saatten fazla vakit geçirdik. Samimi sohbetler, şarap, çerez, erotizm, tamamı çok yerindeydi. Hiç biri abartı değildi. Gerçekten güzel vakitler oldu benim için. Sonra tabiki bu geceyide yatağımızda şöminemizin sesi eşliğinde ki sevişmelerle taçlandırdık. Sabah istemediğim bazı durumlar olduğundan programa 10 üzerinden 8 verebiliyorum. Sonu harika değildi. Ama yine de güzeldi.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Paylaşım için teşekkürler..

@Bade Lütfen referansınızı doğrulayınız.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,472
Paylaşım için teşekkürler. (y)

Hikayenin sonunu sadece ben mi merak ediyorum?? :D

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,468
Tanıtım Konusu Referansları
@SevenAdam Öncelikle referansın için teşekkür ederim.

Gercekten çok güzel her dakikası dolu dolu vakit geçirdim, havuzdu, klimaydı şanssızlıklar peşimizi bırakmasa da, sen ateşi nasıl alevlendirip ısıtacağını biliyorsun 🥳🥳

Son gün kısmını acık bırakmıssın yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için yazmak durumundayım ;

Epey ateşli gecen 2 gün ardından, pert düşüp uyudugun ve benimde anlaştığımız süre doldugundan, geri dönmek durumum oldugundan biraz içerlemiş olabilirsin ama dün gece uyudugun zamanın alacağını aldın 😂😂...

Uykucu şirin en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere sevgiyle kal 😘😘

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,225
Paylaşım için teşekkürler, @Bade ile 2 gün tebrikler, başka bir zaman sonuna tatlıya bağlarsınız artık. :D

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye