Sevgili forum ailesi burada uzun zamandır bulunuyorum ama artık veda vakti geldi tanıdığım tanımadığım tüm erkek arkadaşlar ve yine tanıdığım ve tanımadığım ne kadar pembiş varsa hoşçakalın bir çok kişi ile görüşme yaptım görüşme yapmak istedim falan ama kısmet değilmiş kendinize çok iyi bakın uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum bu ortama tanımayı çok istediğim bir pembiş vardı oda kısmet değilmiş
@Bahar hanım bu forumda tanıdığım güvenilir birisi elbette tüm pembişler gvenilir ama görüşme alıp memnun kaldığım ender kişilerdendir kendisini tanımak güzeldi
Tanımayı çok istediğim değerli bir diğer pembiş @Cemre hanım ile tanışamamış olmakta son derece üzücü oldu benim için herkese iyi forumlar dilerim hoşçakalın 😊😊😊
@Bahar hanım bu forumda tanıdığım güvenilir birisi elbette tüm pembişler gvenilir ama görüşme alıp memnun kaldığım ender kişilerdendir kendisini tanımak güzeldi
Tanımayı çok istediğim değerli bir diğer pembiş @Cemre hanım ile tanışamamış olmakta son derece üzücü oldu benim için herkese iyi forumlar dilerim hoşçakalın 😊😊😊