1 saatlik görüşmenin 30.dakikasinda hadi bitir diyen bir partnere denk geldiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
861
Değerli forum uyeleri,bu forumdan 3 bayanla görüştüm,ancak kimse incinmesin diye yazmak istemedim bu olumsuz durumu.Gozde partnerlerden biriyle görüştüm ,yaklaşımı,üslubu iyiydi.Ancak daha 30.dakikada ,başka görüşmem var ,artık boşal demeye başladı .O an tüm zevkim gitti,bu durumla karşılaşan var mı acaba?

Durum
Sosyal Coin
15,253
Değerli forum uyeleri,bu forumdan 3 bayanla görüştüm,ancak kimse incinmesin diye yazmak istemedim bu olumsuz durumu.Gozde partnerlerden biriyle görüştüm ,yaklaşımı,üslubu iyiydi.Ancak daha 30.dakikada ,başka görüşmem var ,artık boşal demeye başladı .O an tüm zevkim gitti,bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Forumda bu şekilde ortaya iddia atmak yasak. Bu şekilde bütün partnerleri zan altında bırakıyorsunuz. Bu olayı hangi partner ile yaşadıysanız ismini vererek referans açmalısınız aksi takdirde konunun bir geçerliliği yok.

Durum
Sosyal Coin
10,199
Bu nasıl çirkin bir üslup,yakıştırma anlamak mümkün değil,
Biz neredeyiz arkadaş mezbahada kurbanlıkmı seçiyoruz.
Atasözlerimiz elbette bizim geçmişimizin değerleri ama onların bile kullanıldığı ortamlara göre uygunluğunu bilmek,tartmak lazım.
Yazık bu millet nereye gidiyor şaşkınlıkla izliyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetdoğru
Durum
Sosyal Coin
10,966
''Olumsuz görüşme'' diye bir referans türü var ve insanlar bu tür şeyler yaşadıklarında orada paylaşıyorlar. zaten bu forumun amacı da bu. forum içi forum dışı farketmeksizin referans yazabilirsiniz. kiminle yaşadığınız belli olmayan , herkesi zan altında bırakacak bu tür paylaşımlar bence doğru değil.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetdoğru
Durum
Sosyal Coin
1,011
Yillardir cok gorusme yaptim , bir kez bile denilmedi

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
İsim verilmediği için konu kilitlenmiştir, tekrarında forum geneline iftira atmaktan modlarımız üyeliği iptal edecektir.
Mışla muşla gemi yürümez. Yani yatak odasında olan bir muhabbet bu ama aynı partnerden bu şikayeti 2 defa duysak ve ispat edilemese tamam konunun üzerine düşelim ama 1. partner adı yok 2. ispat durumu söz konusu değil isim yazarsanız en kötü senaryoda bunu size bir partner yapmışsa en azından başkasına yapamayacaktır ama dediğim gibi bunu yazdık çizdik anlattık, siz zahmet edip okumazsanız bizde gerekeni yaptığımızda referans bile açamıyoruz diye zırvalanıyor.

Manava gidip bonfile istersen olacak olan tam olarak bu :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye